Földön, vízen, levegőben - Így is lehet esküdni

Hajós esküvő

Esküvő a természetben vagy a nyüzsgő belvárosban? Ódon kastélyban vagy egy trendi étterem teraszán? A város felett, vagy éppen Buda és Pest között? Egyáltalán vízen vagy szárazföldön legyen? Segítünk eldönteni!

Esküvő hajón

Az esküvőszervezés első és talán legnehezebb lépése az ideális helyszín kiválasztása. Ha valami különlegesre vágytok, akkor előbb-utóbb számításba jön az is, hogy egy hajó fedélzetén tartsátok az esküvőt. Mi szól ellene és mellette?

Lássuk az érveket a hajós esküvő mellett:

  • Nincs az a dekoráció, ami a kivilágított Budapest látképével versenyezhetne... 
  • Egy hajós esküvő garantáltan exkluzív élményt nyújt mindenki számára, az elegáns miliő adott.
  • Kalandot, változatosságot kedvelők számára tökéletes, a folyton változó panoráma mindig tartogat valami újat. Ha vízimádók vagytok és amúgy is szívesen hajóztok, akkor ez a nektek való helyszín, hiszen az esküvő minél közelebb áll az egyéniségetekhez, annál jobb! 
  • Biztos, hogy nem fog senki idő előtt csendben lelépni, erre itt módjuk sem igazán lesz, egy ideig legalábbis.
  •  Nem kell vigyázni, hogy a buli hangereje esetleg valakit zavarni fog, nincsenek szomszédok, idegenek a közelben, csak a ti társaságotok.
  •  + a szakértő tippje: "Ha hajós esküvőben kezdünk gondolkodni, a szervezés megkezdése előtt ajánlott körbeérdeklődni a násznépet, hogy lenne-e valakinek kifogása a vízen tartott esküvő ellen, mennyire éreznék magukat jól hosszú ideig egy hajón." - tanácsolja Losonczi Viktória, vezető esküvőszervező. „Ha a pár kötődik a vízhez, az utazáshoz és szeretik a különleges dolgokat, akkor a hajós esküvő igazán nekik való, emellett pedig nagyon exkluzív is.”

És mi szól ellene...?

Fotó: G2foto.hu

Oldalak

Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Sztárok
Varga Izabella a kezdetektől a megszűnésig, vagyis 1998-tól 2021-ig játszott a tévésorozatban.