Így tedd tönkre az esküvődet kütyükkel!

Hogyan tedd tönkre az esküvődet hatékonyan kütyükkel?

Az internet és az okoskütyük használata sok mindenben megkönnyíti az életünket, de ha nem vigyázunk, akkor sok valódi élménytől foszthat meg minket a használatuk. A cikkből megtudhatod, mit tégy, hogy a pötyögés ne árnyékolja be az esküvőd fontos pillanatait!

5 módszer, amivel elkerülheted, hogy az esküvődet a kütyük uralják

1. Ne posztold ki a facebookra az esküvőszervezésed minden részletét! Ha elakadtál a szakemberek keresésénél vagy más segítségre van szükséged, az belefér, de ne ossz meg mindent a többiekkel, mert akit nem hívtál meg, annak nem fog feltétlenül jólesni ez, akit meg igen, annál lelősz minden meglepetést. A menyaszörnyös posztok végképp tiltottak!

A Facebook profilod az esküvőd áldozata lett?

2. Ma már nincs az a különleges dolog, amit ne lehetne beszerezni az interneten, a különböző webshopokban. Csábító lehet az olcsó menyasszonyi ruha, cipő, de mindenképpen informálódj az adott honlapról mielőtt rendelnél, nem minden az, aminek látszik!

3. Ha a pároddal szoktátok használni egymás telefonját, vagy a bennük lévő fényképeket közösen nézegetni, akkor fennáll a veszélye, hogy esetleg megláthatja a menyasszonyi ruhád képét a telefonodban, ami a ruhapróbán készült. Helyezd külön védett mappába a képet, vagy tárold inkább valamelyik barátnőd telefonján.

» Esküvői hagyományok? Kérd ki a ceremóniamesterek véleményét!

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...