9 tanács, hogy jól kezeld az esküvői ruhapánikot

Menyasszonyi ruha próbája

Amióta az eszedet tudod, álmodozol arról, hogy egyszer majd ott állsz fehér ruhában az oltár előtt életed férfija oldalán. De milyennek is képzelted azt a ruhát közelebbről? Fehérnek és szépnek. Na igen. Ha közeleg a nagy nap, ideje élesíteni azt a képet és megtalálni az álomruhát!

Mindenki az igazit keresi

Menyasszonyi ruha próba

Ha esküvőre készülsz, akkor a nagy Ő-vel már szerencsésen egymásra találtatok, de még egy szerelem vár rád. A ruha iránt, amit a nagy napon viselsz majd.

Még nincs semmilyen elképzelésed?

Ne pánikolj, inkább fogadd meg az alábbi tippeket, melyeket Halász Éva divattervező segítségével vettünk sorra!

  • A ruhapróbán bátran próbálj fel teljesen különböző jellegű ruhákat, így hamarabb kiderülhet, hogy mi az igazán neked való stílus! Ha egyedi ruhát szeretnél terveztetni magadnak, ez akkor is nagy segítség a kiinduláshoz.
  • Érdemes átgondolni, hogy az esküvő napján milyen extra programok (pl. fotózás, különlegesebb tánc, stb.) vannak tervben, vagyis milyen tevékenységeknek lesz kitéve a ruha.
  • A kiállításokon és a magazinok segítségével kaphatsz összképet a kínálatról, valamint a szalonok weboldalait böngészve láthatod, hogy a stílusuk közel áll-e hozzád vagy sem, a listák szűkítésével sok időt, energiát spórolhatsz.
  • Ha tudod, hogy egyébként is hajlamos vagy lassabban dönteni, kezdj el minél hamarabb nézelődni!
  • Fontos, hogy olyan személyt válassz kíséretnek a ruhapróbára, akinek megbízol az ízlésében és a szeretetében, és aki ki meri mondani a véleményét. (persze nem árt, ha képes diplomatikusan fogalmazni)
  • Nagy segítség lehet a választásban, ha megkéred a kísérődet, hogy fotózzon le a felpróbált ruhákban, így később már nyugodtabb körülmények között is láthatod, hogy melyik hogy állt rajtad.
  • Fontos, hogy ne csak tetsszen egy ruha, hanem érezd is jól magad benne! Hosszú órákon át viseled majd, ha kényelmetlen vagy feszengsz, amikor rajtad van, akkor nem ő az igazi.
  • Elsősorban magadnak akarj megfelelni, a saját ízlésedre hagyatkozz, de azért legyél nyitott a szakember és a kísérőd véleményére, tanácsaira, ők azért vannak ott, hogy segítsenek megtalálni a legjobbat!
» Halász Évával talákozhatsz az Őszi Esküvő Kiállításon.

Menyasszonyi ruha akció előtt igazítva

Ne felejtsd a pasit se az oltár túloldalán!

  • Bár a vőlegény csak az esküvő napján pillanthat meg először a ruhában, ha tudod, hogy van olyan dolog, ami nagyon bejön neki és tőled sem idegen (pl. nyitott hátú ruha), akkor ezt is vedd figyelembe a választáskor, értékelni fogja!

Nyomj egy lájkot, ha te már jól állsz az esküvői ruháddal!

Ezt is ajánljuk: Nem lelkes a vőlegény? Tedd azzá! 

Leadfotó: Dégi Attila, Magistero.hu, fotó: G2foto

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...