9 tanács, hogy jól kezeld az esküvői ruhapánikot

Menyasszonyi ruha próbája

Amióta az eszedet tudod, álmodozol arról, hogy egyszer majd ott állsz fehér ruhában az oltár előtt életed férfija oldalán. De milyennek is képzelted azt a ruhát közelebbről? Fehérnek és szépnek. Na igen. Ha közeleg a nagy nap, ideje élesíteni azt a képet és megtalálni az álomruhát!

Mindenki az igazit keresi

Menyasszonyi ruha próba

Ha esküvőre készülsz, akkor a nagy Ő-vel már szerencsésen egymásra találtatok, de még egy szerelem vár rád. A ruha iránt, amit a nagy napon viselsz majd.

Még nincs semmilyen elképzelésed?

Ne pánikolj, inkább fogadd meg az alábbi tippeket, melyeket Halász Éva divattervező segítségével vettünk sorra!

  • A ruhapróbán bátran próbálj fel teljesen különböző jellegű ruhákat, így hamarabb kiderülhet, hogy mi az igazán neked való stílus! Ha egyedi ruhát szeretnél terveztetni magadnak, ez akkor is nagy segítség a kiinduláshoz.
  • Érdemes átgondolni, hogy az esküvő napján milyen extra programok (pl. fotózás, különlegesebb tánc, stb.) vannak tervben, vagyis milyen tevékenységeknek lesz kitéve a ruha.
  • A kiállításokon és a magazinok segítségével kaphatsz összképet a kínálatról, valamint a szalonok weboldalait böngészve láthatod, hogy a stílusuk közel áll-e hozzád vagy sem, a listák szűkítésével sok időt, energiát spórolhatsz.
  • Ha tudod, hogy egyébként is hajlamos vagy lassabban dönteni, kezdj el minél hamarabb nézelődni!
  • Fontos, hogy olyan személyt válassz kíséretnek a ruhapróbára, akinek megbízol az ízlésében és a szeretetében, és aki ki meri mondani a véleményét. (persze nem árt, ha képes diplomatikusan fogalmazni)
  • Nagy segítség lehet a választásban, ha megkéred a kísérődet, hogy fotózzon le a felpróbált ruhákban, így később már nyugodtabb körülmények között is láthatod, hogy melyik hogy állt rajtad.
  • Fontos, hogy ne csak tetsszen egy ruha, hanem érezd is jól magad benne! Hosszú órákon át viseled majd, ha kényelmetlen vagy feszengsz, amikor rajtad van, akkor nem ő az igazi.
  • Elsősorban magadnak akarj megfelelni, a saját ízlésedre hagyatkozz, de azért legyél nyitott a szakember és a kísérőd véleményére, tanácsaira, ők azért vannak ott, hogy segítsenek megtalálni a legjobbat!
» Halász Évával talákozhatsz az Őszi Esküvő Kiállításon.

Menyasszonyi ruha akció előtt igazítva

Ne felejtsd a pasit se az oltár túloldalán!

  • Bár a vőlegény csak az esküvő napján pillanthat meg először a ruhában, ha tudod, hogy van olyan dolog, ami nagyon bejön neki és tőled sem idegen (pl. nyitott hátú ruha), akkor ezt is vedd figyelembe a választáskor, értékelni fogja!

Nyomj egy lájkot, ha te már jól állsz az esküvői ruháddal!

Ezt is ajánljuk: Nem lelkes a vőlegény? Tedd azzá! 

Leadfotó: Dégi Attila, Magistero.hu, fotó: G2foto

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.