10 romantikus budapesti helyszín a lánykéréshez

Egy mesés tengerparton naplementekor vagy az Eiffel torony tövében eljegyezni egymást maga a tömény romantika… de hol találhatunk hasonlóan mesés helyeket Budapesten? Nézzük, melyek a legideálisabb helyszínek egy összebújós sétára, egy évforduló ünneplésére vagy ahhoz a bizonyos nagy kérdéshez. 

A tökéletes pillanathoz tökéletes helyszín is kell!

Összegyűjtöttünk pár csodás helyszínt, ahol minden adott egy mesés lánykéréshez és még ki sem kell tennetek a lábatokat Budapestről! Íme tippjeink, ha másra, többre vágysz, mint a klasszikus gyertyafényes vacsora közbeni eljegyzés!

Normafa

Aki még csak nappal járt a Normafán kirándulni, az is elámulhatott a rétesező körül elhelyezkedő padokról nyíló csodás kilátáson, de a látvány sötétben válik igazán lenyűgözővé. Alattatok a kivilágított város, körülöttetek a hatalmas régi fák, felettetek a csillagos égbolt! Az igazán felkészültek vihetnek magukkal egy üveg pezsgőt, hogy rögtön koccintani is lehessen a nagy eseményre.

Libegő

Ha a budai hegyek felett lebegve képzelted el a lánykérést, akkor irány Zugliget és a Libegő! Télen ugyan csak kora délutánig, de egész évben működik a felvonó, ahol nagyjából 15 perc egy út, úgyhogy a nagy kérdésre feltevésére és még a válaszra is jut bőven idő, az élmény pedig felejthetetlen lesz mindkettőtök számára!

Citadella

Szintén a párok kedvelt terepe egy hangulatos sétához, beszélgetéshez a Citadella. A panoráma adott, nem véletlen, hogy a turisták is ezt a fővárosi helyet látogatják a legtöbben. Ide is leginkább este vagy naplementekor érdemes érkezni, a belváros közelsége pedig adja a következő programot is: ünnepeljétek meg a nagy eseményt Budapest szívében egy itallal vagy egy vacsorával.

Budai Vár

Klasszikus randihelyszín a Budai Vár, és nem véletlenül. A macskaköves utcák, az ódon épületek, a patinás Mátyás templom, a Halászbástya, ahonnan kinézve alattatok a kivilágított Budapest - mi kell még a tökéletes randevúhoz? Egy gyűrű, a nagy kérdés, egy boldog igen, semmi más…

Gül baba türbéje

A Margit-híd budai hídfőjének közvetlen közelében egy eldugottabb, de annál romantikusabb randihelyszín található: ez Gül baba türbéje és környéke. Már az odavezető út is olyan, mintha nem is a már jól ismert városban járnál, a Rózsakert és a látvány, ami fentről elétek tárul…lánykéréshez (is) tökéletes!

A hajtás után: 5 újabb helyszín lánykéréshez, és a szakértő tippje!

Fotó: theheartbandits.com, Hajós Rendezvény Központ


Oldalak

Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.