Recept

Tavaszi falatozás: medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Ételstylistként szeretek úgymond játszani az ételekkel és erre ünnepeink remek alkalmat teremtenek. A tavasz, a húsvét sok-sok kreatív ötletet rejt magában. Nemrégiben medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsomokat készítettem, tulipán formában tálalva. Nemcsak csodaszép dísze a húsvéti, ünnepi asztalnak, hanem nagyon finom is.

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom tulipán formában

Hozzávalók

  • 450 g túró
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 db nagyobb koktélparadicsom
  • díszítésnek: újhagyma (sötétzöld része) - szár

Elkészítés

1. A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

2. A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

3. A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

4. Oda töltjük vissza a medvehagymás túrókrémet.

5. Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a "tulipán" virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág "szára" legyen.

Palacsinta orosz módra, rizs karfiolból? Még több receptért lapozz tovább!

Fotók: Marton Adrienn

Oldalak

Recept
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...
Lifestyle
Pillanatokon belül kiderül, hogy tényleg átlagon felüli-e az intelligenciád!