Abszurd kabaré vidéken - Turnéra indulnak a Dumaszínház humoristái

Turnéra indul a Dumaszínház

A Dumaszínház vadonatúj kabaréműsorával sorra járja a vidéki városokat. A Belül semmi című előadásban van minden, ami csak kell: jelenetek, monológok, zene, parádés szereposztás és lenyűgöző alakítások megdöbbentően optimális műsoridőben.

Felpörgetett klasszikus

A Dumaszínház legújabb produkciója, a Belül semmi a klasszikus kabarék hangulatát idézi. Kőhalmi Zoltán konferansziéként vezeti négy társát, a Bálint Ferencből és Tóth Szabolcsból álló Szomszédnéni Produkciós Irodát, valamint Janklovics Pétert és Mogács Dánielt, aki egyben az előadás rendezője is.

Ahogy minden kabaréban, itt is jelenetek, monológok és zenés produkciók követik egymást, a sokszínűség pedig már csak azért is garantált, mert a jelenetek számos különböző szerzőnek: Vinnai Andrásnak, Laboda Kornélnak, Kovács András Péternek, Tóth Szabolcsnak és Bálint Ferencnek köszönhetőek.

Klikk tovább és megtudod, mit mondott az előadásról Janklovics Péter!

Oldalak

Sztárok
Új lemezének fogadtatásáról, a női rapperlét mivoltáról és a siker hatásairól is kérdeztük Sisit, akivel a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján beszélgetettünk.
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.