Puszi nincs - Kormos Anett önálló estre készül a Dumaszínház színpadán

November 19-én este héttől Kormos Anettől tudhatjuk meg, hogy miért nincs puszi. A sajátos humoráról, érzelemmentes, mosolytalan előadásmódjáról ismert humorista első önálló estjével a Kompót Dumaklubban lép színpadra.

Kormos Anett elutasította az önálló est gondolatát

Kormos Anett sokáig elutasította az önálló est gondolatát. Főleg, mert már minden férfi kollégájának van ilyen. És egészen megszokta, hogy ami a férfiaknak van, az neki nincs. A mostanra megérlelődött önálló est gondolata természetesen nem lázadás e megszokott állapot ellen, sokkal inkább egy szimpla feltételezés, hogy van, akit érdekel, mit gondol Anett a nőről, a férfiről, a gyerekről, a családról, a munkáról, a sportról, a világról, valamint, hogy mit gondol arról, hogy a férfiak mit gondolnak ezekről. Amiről biztosan nem lesz szó, az a disznóvágás, a prosztatavizsgálat, a hüvelygomba és a nehéz napok. Ezeken kívül szinte bármi szóba jöhet.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
John Goodman testes alkata ellenére is meghódította az ezüstvásznat, a 2010-es években azonban az életmódvátlás mellett döntött. Erőfeszítései mára meghozták gyümölcsüket.
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.