Lenyűgöző fotók a virágos Bécsről

Amióta április elején a híres bécsi japánkertben, a Setagayaparkban álmélkodtunk a virágzó cseresznyefákon, szinte minden napra jut valami egészen különleges virágos élmény a városban. És ahogy a millió rózsabimbót nézegetjük a Volksgartenben és Schönbrunnban, a java még előttünk van.

Cseresznyevirágzás után

Idén a tavasz nekünk igazából akkor köszöntött be, amikor a Pilgramgassén, a falatnyi Richard-Waldemar-Parkban kivirágoztak Bécs első japáncseresznyefái. Azóta csak kapkodjuk a fejünket. Gyorsan hírét vettük, hogy az igazi látványosság Döblingben, a Setagayaparkban várja a sakura-rajongókat.

Résen kell lenni, hogy jó fotósként az ember elcsípje azt a pár napot, amikor igazán a legszebbek a cseresznyevirágok. Nem telt bele egy hét, jött egy vihar, és a városban több helyen, például a döblingi Sollingergassén is már csak a rózsaszín hósesés nyomait látthattuk. Erről mi le is maradtunk, úgyhogy egyik kedvenc Facebook-oldalunk, a Wiener Wildnis parádés képét vettük kölcsön.

Fotó: Popp-Hackner

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...