Magyar iroda Bécsben (ahogy te akarod) - LOFFICE

Budapesten már ötéves sikeres múltra tekint vissza a Klementz-nővérek által alapított és működtetett LOFFICE Coworking iroda. A Paulay Ede utcában gyökeret vert, azóta már díjnyertes irodakoncepciót 2011-ben ültette át bécsi környezetbe Panni és Kata.

Stílusos irodai környezet

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez reklám, gyorsan leszögezem, hogy erről szó sincs. Ha a Bécsi szelet egyszer megüti a hirdetők érzékküszöbét, akkor mindig jelezni fogjuk, hogy tartalmi befolyásolás alatt állunk. Egyszerűen úgy alakult, hogy december közepén képzést tartottam a pesti LOFFICE-ban, és gondoltam, megnézem, mit tudnak a lányok Bécsben.

Schottenfeld a 7. kerület centruma, nem messze az adventi élményeink alapján szívünknek oly kedves Spittelbergtől. Kisebb-nagyobb üzletek, galériák, kávézók, éttermek, műhelyek mindenhol, a Neubaugasse éppenséggel a “specialisták utcája” néven hirdeti magát. A LOFFICE a Schottenfeldgassén, egy építészetileg modernizált egykori bőrgyárban találta meg bécsi főhadiszállását.

A LOFFICE-koncepció lényege, hogy a lehetőségek értelmes határáig a legrugalmasabban szolgálja ki az ügyfeleit. Állandó vagy ideiglenes irodahasználat egy vagy több személynek, tárgyaló- és előadóterem-bérlet igény szerint, berendezéssel vagy anélkül. Emellett az alapítók külön hangsúlyt fektetnek a startup vállalkozók, feltörekvő cégek igényeire.

Klementz Katával, a bécsi irodáért felelős tulajdonossal beszéltem meg egy találkozót a karácsony előtti napokban. “Az első hónapokban ketten ültünk az irodában. De ha 15 órákat dolgozik az ember, annak előbb-utóbb meglesz az eredménye.” - idézte fel a kezdeteket.

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...