Bécsben is fogalom a WAMP! Május 16-án már negyedszer

Április óta egymást követik Bécsben a jobbnál-jobb vásárok. A bolhapiacokon nézelődőként, a designvásárokon kiállítóként vagyunk kint. Az utóbbiak között a hagyományosan nagynevű Edelstoff Designmarkt mellett ma már a legtöbb iparművész és kézműves a bécsi WAMP-ot emlegeti, ha jó rendezvényről kérdezzük.

Ha szombat, akkor vásár

Ahogy feljön tavasszal a jó idő, szombatonként mozdulni is alig lehet a Naschmarkt végében, Bécs legnagyobb bolhapiacán. A bécsi polgárok ezreinek kedvenc délelőtti programja ilyenkor egy jó kávé és reggeli valamelyik teraszon, aztán az órákig tartó böngészés a több száz árus változatos portékái között.

Vannak itt zsibárusok, de komoly specialisták is tucatjával. Van, aki csak használt harmonikát vagy bőrnadrágot, esetleg megzöldült antik római pénzeket árul. A Naschmarkt bolhapiaca kimeríthetetlen, sokan minden héten eljönnek ide körülnézni.

Oldalak

Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...