A mai gyerekeket már nem lehet "becsapni"

Ugyan már túl vagyunk a Mikulás ünnepségeken, csomagosztásokon, de nálunk most csapódott le végleg a téma. Vagyis a napokban lett meg a végkifejlet. Onnan indul a dolog, hogy tavaly a kisfiam még alig volt 4 éves, persze, hogy kaptunk az alkalmon és férjem beöltözött Mikulás bácsinak. Jó ötlet volt, örült neki, és idén is emlegette.

Kit rejt a jelmez?

Először úgy döntöttünk, hogy idén már nem kellene ellőni a tavalyi programot, hiszen „nagy” a gyermek, mégiscsak bevállaltuk. Ennek az volt az oka, hogy hetek óta azt emlegeti, hogy ha jön a Mikulás bácsi, akkor majd behívja a szobájába, megmutatja neki a játékvasutat, a könyveit, a legót és az autóit. Szóval az az igazság, hogy nagyon várta. Úgyhogy csak bedőltünk a kísértésnek és férjem előszedte a tavalyi jelmezt. Követtük a tavalyi forgatókönyvet is: átjöttek Tesómék, Anyukámék, így aztán igazán sokan voltunk, szinte fel sem tűnt, hogy a férjem „elment otthonról”. Aztán csengettek, és hosszas unszolásra kisfiam elment ajtót nyitni: ott állt a Mikulás bácsi szemüvegben, talpig pirosban, nagy zsákkal… és papucsban.

Fotó: goodmenproject.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...