"Normális barátnőt szeretnék" - De mit takar a pasiknál a normális szó?

Nem túl rég, nem egy távoli galaxisban, hanem úgy 5 perce akadtam fenn egy már megszokott siránkozáson. Mindenhol és minden férfitől hallom a panaszáradatot, hogy normális barátnőt szeretnének.

A "normális" nő...

Ma már nem bírtam tovább és a fent említett kijelentés után kérdezősködni kezdtem, mert nem hiszem el, hogy ennyi „normális” pasinak nem jut egyetlen „normális” nő sem. Úgy tesznek, mintha kihalt faj lenne, de legalábbis veszélyeztetett.

Aztán a fény meg ráderült az ügyre ;) Szóval, a kérdés ugye, hogy mi a normális? A rögtönzött hím interjúalanyok pedig a következő kitételeket szabták, hogy milyen legyen: szép, közepesen okos, igényes, álljon meg a lábán, sportos, rendszerető, családcentrikus, vicces, jó az ágyban, időmilliomos, jó társasági ember…stb. Nos, azt hiszem ezek nem elérhetetlen dolgok, de elég közel állnak egy kézikönyv fejezetcímeihez, aminek a borítóján ez áll: „A tökéletes nő, avagy hogyan légy olyan, amilyen nem lehetsz”. Tekintve, hogyha valaki megáll a lábán és nem valamely milliárdos vállalkozó leszármazottja: az bizony dolgozik! Innentől már nem igazán lehet időmilliomos sem, mert bármilyen hihetetlen, a munka, az idő.

"Ne a pénzemért szeressen"

Sorolhatnám még a kifogásokat, de rengetegszer felmerült a kitétel, hogy „ne a pénzért szeressen”, vagy „ne kelljen eltartani”… és az erre illő szinonimák. Csak egy pettyet gondoljunk már bele. Az elvárások, amiket támasztanak még a barátok is, szinte kivitelezhetetlenek. Ha elhívják kávézni, akkor érjen rá, lehetőleg azonnal. Ha pedig sutyikám Rómába vágyik egy-két hétre, akkor természetesen kérdés nélkül kísérje el a leányzó. Na, mármost, aki ennyire ráér, ott a fentebb említettek nagyobb része biztosan nem teljesül.

Innen már csak egy patkányugrás, hogy a csupaszilikon, 19-23 közötti leányzóktól várják a csodákat a drága manager urak. Igen, nyugodtan röhöghetsz sírva, én is ezt tettem. A röhögés tárgya ugyanis, hogy nem látják az összefüggést, vagyis akkor nem, amikor épp felszedik a lányt. Utána meg mindennek elhordják. Kérdés: a lány tehet róla, hogy nem ismerte fel, nem fogta fel, hogy ő „királylány”? Nem álcázta magát egyik sem, tehát a köpködés egyáltalán nem jogos. Emellett, ha valakinek több műanyag van a testén és benne, mint amennyi élő szövettel rendelkezik, akkor azért nem kell elítélni, de nem árt intő jelként feljegyezni.

Majd jön egy „normális” csajszi, aki szép, okos, humoros, de dolgozik. Igen, fix munkaidőben. Attól meg szívják a foguk, hogy „jaj, megint nem ér rá…” Öcsém, ez ilyen! Vagy elviseled, vagy eltartod, de legfőképp nem rinyálsz! Kicsit dolgozni, sokat keresni lehet, de legálisan csak keveseknek adatik meg.

Nem biztos, hogy minden nő elkanászodott

Tehát, amikor legközelebb ismét kiejti valaki a száján, hogy nincs normális nő, vagy mind csak a pénzre megy, akkor megkérném, hogy gondolkozzon el. A fentiek csak apró ötletek, ergo: elgondolkodni ennél sokkal szélesebb spektrumon lehet és talán kell is. Nem biztos, hogy minden nő elkanászodott, de az biztos, hogy a skizofrén elvárások segítik az olyan jellegű leánykák, nők szaporodását, akik majd belőled oldják meg az életüket. Miért? Mert olyan, mint a gyorskajálda egy étteremhez képest: lehet, hogy nem azt kapod, amire igazán vágysz, lehet, hogy nem tesz jót az egészségednek, de az étvágyat enyhíti, és non-stop rendelkezésre áll.

Fotók: ign.com, jamaicanrastafarianlove.com

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.