Utazás

Emlékszel még, milyen volt az igazi tél? - Elképesztő fotók az 1987-es magyarországi havazásról

Emlékszünk még a régi szép időkre, amikor a téli reggeleken nem győztük kapkodni a hólapátot, alig vártuk, hogy ebéd után felpattanjunk a szánkóra és hóembert építhessünk az udvaron? Sajnos úgy tűnik, hazánk évek óta be van oltva havazás ellen, de ez nem volt mindig így. Utazzunk kicsit vissza az időben, egész pontosan 1987-ig, és idézzük fel, milyen is az, amikor a tél vastag fehér bundába öltözik.

Keresd az autót a képen!

Valószínűleg ma lábon kihordanánk egy infarktust, ha így látnánk reggel az autónkat, de majdnem harminc évvel ezelőtt ez voltaképp nem okozott akkora meglepetést, hiszen nem volt nagy szenzáció, ha méteres hótakaró borította a várost. Kár, hogy akkor még nem létezett a Facebook és az Instagram, mert ezek a fotók biztosan megértek volna pár lájkot.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó, leadfotó: M.cdn.blog.hu

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.