Töltött bundás kenyér

Nincs ötleted, hogy mit készíts ebédre vagy vacsorára? Bundás kenyér kicsit fedobva, amely negyed óra alatt elkészül, igazán ízletes étel. 

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • 4 db tojás
  • 8 szelet kenyér
  • 4 szelet paprikás szalámi
  • 4 szelet sajt
  • majonéz
  • olaj
  • egy csipet só

Elkészítés

Az összes szelet kenyeret vágjuk félbe, a szélükre pedig tegyünk majonézt. A kenyér közepére először tegyük rá a szalámit, majd a sajtot. Ha ezzel megvolnánk, akkor helyezzünk rájuk még egy szeletet. A tojásokat verjük fel, a kenyereket forgassuk meg benne és olajban világosbarnára sütjük.

 

Hasonló cikkek

Pane di Pasqua, a hagyományos olasz húsvéti kalács - Recept
Ahány ország, annyi szokás és hagyomány - tartja a mondás. Ezzel az olasz tradicionális húsvéti kaláccsal azonban biztos, hogy itthon is sikert aratunk, ha elkészítjük...
Spárgás fasírt - Recept
Kombináljuk a hagyományos fasírtot a spárgával! A végeredmény elképesztően finom lesz. Mutatjuk a receptjét!
Gyömbéres, zabpelyhes keksz - Recept
A gyömbéres, zabpelyhes keksz nem csak nagyon finom, de egészséges is, ráadásul elkészítés után még nagyon sokáig eláll. Íme, a receptje!

Szólj hozzá Te is!