Stefánia vagdalt lisztérzékenyeknek - Recept

Egyre többen szenvednek lisztérzékenységben, így megosztunk veletek egy receptet, amelyet liszt alkalmazása nélkül is elkészíthetünk.

Hozzávalók

  • 24 dkg sertéshúst
  • 1 db kisebb vöröshagyma
  • 1-2 kk petrezselyemzöld
  • 1-2 db tojás
  • 1 db főtt tojás
  • 2 szelet kukoricakenyér
  • 2 kk napraforgóolaj
  • 1 kk őrölt bors

Elkészítés

A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet. Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojást a henger alakúra formált húsmassza közepébe tesszük. Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség a legmegfelelőbb. A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: norecipes.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.
Egészség
A magnéziumhiány sokakat érint, nagyon fontos, hogy időben felismerjük a problémát és mielőbb tegyünk ellene.
Lifestyle
Nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor a frissen sült, meleg kenyér illata járja át a házat. De tudtad, hogy van egy titkos összetevő, melynek köszönhetően nemcsak finom, de hihetetlenül puha is lesz...