Rókagombás gnocchi

Rókagombát nagyon ritkán fogyasztunk, pedig rendkívül finom. Készítsük el az alábbi receptet, nem fogjuk megbánni.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 csomag gnocchi
  • 25 dkg rókagomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 3 szál újhagyma
  • 5 dkg vaj
  • olívaolaj

Elkészítés

Ha nagyobbak a gombák, akkor félbevágjuk, és sós vízben kb. 2-3 perc alatt leforrázzuk. Egy nagy serpenyőben olajat melegítünk és rádobjuk a gombát. Kissé átpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a petrezselymet és az újhagymát. Közben a gnocchit sós vízben kifőzzük, és még forrón a gombához adjuk. Összekeverjük, és a tűzről lehúzva elkeverjük benne a vajat.

Ezt is ajánljuk: Gombás szendvicskrém - Katt ide!

Oldalak

Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás
Home&Design
Végre egy ház, amit tényleg bárhova magaddal vihetsz, felépítése ugyanis csupán 6 órába telik. A belső tereitől pedig egyenesen padlót fogsz.