Rántott tortellini - Különlegesség a mindennapokra

Ki mondta, hogy az olasz töltött tészta, a tortellini csak főzve jó? Érdemes néha egy kicsit felturbózni, például kirántani! Kell rászánni bizonyos időt, de megéri a fáradságot.

Hozzávalók

  • 1 csomag sajtos tortellini
  • ½ csésze olaj
  • ½ csésze liszt
  • 2 tojás
  • 1 csésze zsemlemorzsa
  • ¼ csésze reszelt parmezán
  • 2 tk apróra vágott petrezselyem
  • ¼ tk szárított pirospaprika-pehely

Elkészítés

Keverjük össze a zsemlemorzsát a parmezánnal, a petrezselyemmel és a pirospaprika-pehellyel. Főzzük meg a tortellinit, öntsük le a levét, csepegtessük le és forgassuk bele a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsás keverékbe. Forró olajban süssük ki, és bármilyen szósszal, mártogatóssal tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!