Ez az új kedvencem: Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt

Nagyon szeretem a különböző halas fogásokat, épp ezért igyekszem minél gyakrabban beilleszteni az étrendembe. Finom, egészséges, ráadásul hamar el is készül. Íme, egy szuper recept!

Hozzávalók

  • ¾ csésze reszelt parmezán sajt
  • 2 tk pirospaprika
  • 1 ek apróra vágott petrezselyem
  • ¼ tk só
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
  • 4 tőkehalfilé

Elkészítés

A parmezánt keverjük el a pirospaprikával, az aprított petrezselyemmel és a sóval. A halat locsoljuk meg olívaolajjal és forgassuk bele az előző keverékbe. Ha nem tapadna rá, ujjunkkal finoman nyomkodjuk rá. Helyezzük a halakat sütőpapírral kibélelt tepsibe, a tetejére pedig szórjuk a maradék sajtos keveréket. 200 fokra előmelegített sütőben süssük készre 10-15 perc alatt.

Fotó: mastercook.com

Oldalak

Lifestyle
Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.
Fashion&Beauty
A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.