Paradicsomos sárgarépás rákfarkak szarvacskatésztával - Recept

Ha valami különleges és egyben könnyed ebéddel szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor készítsd el ezt a fantasztikus fogást.

Hozzávalók

  • 20 dkg rákfarok
  • 3 közepes méretű sárgarépa
  • 1 édesköménygumó
  • 2-3 ek olívaolaj
  • 2-3 darab friss paradicsom
  • 1 kk méz
  • friss idény zöldségek, szőlő, rukkola, csírák
  • 1 dl frissen préselt narancslé
  • só, durva bors

Elkészítés

Az édesköményt vékony karikákra szeljük. A sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd serpenyőben hevített olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, az édesköményt, a sót, a borsot és a mézet. Ezt követően adjuk hozzá a vágott zöldségeket, melyet az ízesített paradicsom levében készre főzünk. Ezután hozzáadjuk a narancslevet és a rákfarkakat, felforraljuk, majd melegen tálalunk.

Ezt is ajánljuk: Spagetti rukkolával és rákkal

Forrás: Spirit Hotel Thermal Spa ***** séfjének receptje

Oldalak

Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...