Padlizsántekercs csirkemell csíkokkal - Recept

A padlizsán egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy magas a vitamin és az ásványi anyag tartalma, így érdemes belőle jó sokat enni.

Hozzávalók

  • 1 padlizsán
  • 20 dkg csirkemell
  • 2 paradicsom
  • fokhagyma
  • majonéz
  • só, bors
  • liszt
  • olaj

Elkészítés

Szeleteljük fel vékonyan a padlizsánt, sózzuk meg, majd liszttel jól szórjuk meg. Hevítsük fel az olajat és a padlizsánszelet mindkét oldalát süssük pirosra az olajban. A csirkemellet vágjuk csíkokra, sózzuk, borsozzuk, végül süssük meg. Ezután kenjünk meg egy szelet padlizsánt fokhagymás majonézzel, tegyünk rá egy szelet paradicsomot, egy csík csirkemellet, tekerjük fel és tűzzük meg. Hidegen és melegen egyaránt finom.

Ezt is ajánljuk: Oregánós padlizsánsaláta csirkemellel

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...