Padlizsántekercs csirkemell csíkokkal - Recept

A padlizsán egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy magas a vitamin és az ásványi anyag tartalma, így érdemes belőle jó sokat enni.

Hozzávalók

  • 1 padlizsán
  • 20 dkg csirkemell
  • 2 paradicsom
  • fokhagyma
  • majonéz
  • só, bors
  • liszt
  • olaj

Elkészítés

Szeleteljük fel vékonyan a padlizsánt, sózzuk meg, majd liszttel jól szórjuk meg. Hevítsük fel az olajat és a padlizsánszelet mindkét oldalát süssük pirosra az olajban. A csirkemellet vágjuk csíkokra, sózzuk, borsozzuk, végül süssük meg. Ezután kenjünk meg egy szelet padlizsánt fokhagymás majonézzel, tegyünk rá egy szelet paradicsomot, egy csík csirkemellet, tekerjük fel és tűzzük meg. Hidegen és melegen egyaránt finom.

Ezt is ajánljuk: Oregánós padlizsánsaláta csirkemellel

Oldalak

Fashion&Beauty
A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.
Lifestyle
Ki mondta, hogy ennek a testrésznek az izgatása csak a hölgyeket hozza lázba?
Lifestyle
Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.