Pácolt, grillezett mézes-mustáros csirkemellfilé - Mind a 10 ujjad megnyalod utána!

Használjuk ki a jó időt, amikor lehetőségünk van rá, hogy a szabad ég alatt süssünk-főzzünk. Cikkünkben most egy ellenállhatatlanul finom grillétel receptjét mutatjuk be, amely nagyon hamar elkészül!

Hozzávalók

  • 900 g csirkemellfilé
  • 1/2 csésze dijoni mustár
  • 1/2 csésze méz
  • 3/4 tk só
  • 1/2 tk bors
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek kakukkfű

Elkészítés

Egy kis tálban keverjük el a mustárt, a mézet, a sót, a borsot, az olajat és a kakukkfüvet. A csirkét tegyük bele egy lezárható tasakba és öntsük rá a pác felét. Tartsuk hűtőben 3 óra hosszáig. Ezt követően tegyük rá a grillrácsra, és alkalmanként megfordítva, a maradék páccal kenegetve süssük készre.

Fotó: theleanerapproach.com

Oldalak

Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...