Olcsó és laktató - Parmezános rakott krumpli

A megszokott rakott krumplit is izgalmasabbá tehetjük, ha kicsit változtatunk a bevált recepten. Következzen egy olcsó, laktató, de nem egyhangú étel!

 

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • fél kg krumpli
  • 1 doboz babkonzerv
  • újhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • fél csésze tej
  • reszelt parmezán
  • krémsajt
  • bors
  • chili

Elkészítés

Pucoljuk meg a krumplit és a hagymákat, majd rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: krumpli, bab, hagyma. Ne felejtsük el a sót, a chilit és a borsot sem! Ha készen vagyunk, akkor öntsük rá a tejet a krumplira, majd kenjük szét a krémsajtot a tepsi tetején és szórjuk rá a parmezánt is. A krumpli puhulásáig süssük a rakottast, ami körülbelül 25-30 perc, de a huszadik perc után érdemes 5 percenként megszurkálni a krumplit.

Májjal töltött paradicsom baconös újkrumplival

Fotó: foodnetwork.com

Hirdetés

Hasonló cikkek

Krumplileves - Recept
A magyar konyha remekei közül kihagyhatatlan az isteni krumplileves. Lepjük meg szeretteinket ezzel a remek fogással!
Bazsalikomos grillezett szendvics - Recept
Végre van elég időd kényelmesen reggelizni, de nem tudod, hogy mit egyél? Íme egy rendkívül könnyen elkészíthető finomság.
A tökéletes sült libamáj - Recept
Márton nap ősidők óta a téli évszak első napja a naptárban, így nagy lakomákat rendeztek, hogy a következő esztendőre is jó legyen a termés .

Szólj hozzá Te is!

Irány Párizs!