Olcsó és laktató - Parmezános rakott krumpli

A megszokott rakott krumplit is izgalmasabbá tehetjük, ha kicsit változtatunk a bevált recepten. Következzen egy olcsó, laktató, de nem egyhangú étel!

 

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • fél kg krumpli
  • 1 doboz babkonzerv
  • újhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • fél csésze tej
  • reszelt parmezán
  • krémsajt
  • bors
  • chili

Elkészítés

Pucoljuk meg a krumplit és a hagymákat, majd rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: krumpli, bab, hagyma. Ne felejtsük el a sót, a chilit és a borsot sem! Ha készen vagyunk, akkor öntsük rá a tejet a krumplira, majd kenjük szét a krémsajtot a tepsi tetején és szórjuk rá a parmezánt is. A krumpli puhulásáig süssük a rakottast, ami körülbelül 25-30 perc, de a huszadik perc után érdemes 5 percenként megszurkálni a krumplit.

Májjal töltött paradicsom baconös újkrumplival

Fotó: foodnetwork.com

Hasonló cikkek

Citromos pulyka - Recept
Cikkünkben mutatunk egy végtelenül egyszerű, ám annál finomabb főétel receptet. Ennek a citromos pulykának nincs párja!
Házi készítésű sport szelet - Recept
Ha sport szeletet ennénk, de éppen nincs otthon, nem kell a boltba szaladnunk érte, mi magunk is elkészíthetjük! Máris mutatjuk a receptjét.
Májjal töltött csirkecomb - Recept
Hétvégi ebédnek kiváló választás lehet ez az ízletes, májjal töltött csirkecomb. Mutatjuk a receptjét!

Szólj hozzá Te is!