Olcsó és laktató - Parmezános rakott krumpli

A megszokott rakott krumplit is izgalmasabbá tehetjük, ha kicsit változtatunk a bevált recepten. Következzen egy olcsó, laktató, de nem egyhangú étel!

 

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • fél kg krumpli
  • 1 doboz babkonzerv
  • újhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • fél csésze tej
  • reszelt parmezán
  • krémsajt
  • bors
  • chili

Elkészítés

Pucoljuk meg a krumplit és a hagymákat, majd rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: krumpli, bab, hagyma. Ne felejtsük el a sót, a chilit és a borsot sem! Ha készen vagyunk, akkor öntsük rá a tejet a krumplira, majd kenjük szét a krémsajtot a tepsi tetején és szórjuk rá a parmezánt is. A krumpli puhulásáig süssük a rakottast, ami körülbelül 25-30 perc, de a huszadik perc után érdemes 5 percenként megszurkálni a krumplit.

Májjal töltött paradicsom baconös újkrumplival

Fotó: foodnetwork.com

Hasonló cikkek

Téli amerikai saláta - Recept
Ebben a hideg és nyálkás időben nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg a vitaminpótlásról. Ebben a salátában annyi zöldség van, hogy érdemes belőle sokat enni. ...
Almahab dióval - Recept
Az almából rengeteg különféle ételt lehet készíteni és mindegyik istenien finom. Most próbáljuk ki ezt a különleges almahab receptet.
Házilag készített ketchup - Recept
Ha te is unod már a bolti ketchupokat, akkor ideje otthon elkészítened! Gyorsan elkészül és nincs tele tartósítószerrel.

Szólj hozzá Te is!