Olcsó és laktató - Parmezános rakott krumpli

A megszokott rakott krumplit is izgalmasabbá tehetjük, ha kicsit változtatunk a bevált recepten. Következzen egy olcsó, laktató, de nem egyhangú étel!

 

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • fél kg krumpli
  • 1 doboz babkonzerv
  • újhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • fél csésze tej
  • reszelt parmezán
  • krémsajt
  • bors
  • chili

Elkészítés

Pucoljuk meg a krumplit és a hagymákat, majd rétegezzük a hozzávalókat az alábbi sorrendben: krumpli, bab, hagyma. Ne felejtsük el a sót, a chilit és a borsot sem! Ha készen vagyunk, akkor öntsük rá a tejet a krumplira, majd kenjük szét a krémsajtot a tepsi tetején és szórjuk rá a parmezánt is. A krumpli puhulásáig süssük a rakottast, ami körülbelül 25-30 perc, de a huszadik perc után érdemes 5 percenként megszurkálni a krumplit.

Májjal töltött paradicsom baconös újkrumplival

Fotó: foodnetwork.com

Hirdetés

Hasonló cikkek

Cukkinis csirkemell recept
Cukkini, csirkemell, sajt... Mi több kell egy mennyei ebédhez? Készítsük el az alábbi fogást. Nem fogjuk megbánni!
Rókagombás gnocchi
Rókagombát nagyon ritkán fogyasztunk, pedig rendkívül finom. Készítsük el az alábbi receptet, nem fogjuk megbánni.
Hátszín mustáros hagymával
A vasárnapi ebéd ne mindig húslevesből és rántott húsból álljon, néha érdemes variálni. Erre tökéletesen alkalmas az alábbi recept.

Szólj hozzá Te is!