Ez a legjobb tonhalkrém, amit valaha ettem - 5 perc alatt elkészül
Imádom a tonhalat, nekem az összes halfajta közül az egyik kedvencem! Ezúttal egy isteni krémet készíthettem belőle. Csak néhány összetevő szükséges hozzá, a receptet pedig máris mutatom!
Hozzávalók
- 20 dkg tonhalkonzerv
- 1 tojássárgája
- 1 pohár tejföl
- citromlé ízlés szerint
- só, bors
- kapribogyó
Elkészítés
A tojássárgáját kissé verjük fel, majd keverjük hozzá a halkonzervből lecsepegtetett olajat, a citromlevet, a tejfölt, a sót és a borsot. Ehhez jöhet hozzá a hal, végül pedig az apróra vágott kapribogyó. Egy villával kissé törjük össze, keverjük el és azonnal tálaljuk. Ehetjük kenyérrel vagy akár héjában sült krumplival is.