Kijevi csirke recept

Egy igazán finom recept, amelynek az elkészítésére egy kicsit több időt kell szánnunk,de a végeredmény mindenképp megéri a fáradtságot.

Hozzávalók

  • 2 db csirkemell
  • 16 dkg vaj
  • bors
  • petrezselyem
  • tárkony
  • sajt
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

A vajat hagyjuk, hogy megpuhuljon, közben reszeljük le a sajtot, majd a megpuhult vajhoz adjuk. Adjunk hozzá 1-2 gerezd összetört fokhagymát és a petrezselyem-tárkony kombinációját, majd alaposan keverjük össze az egészet . A csirkemellet mossuk meg, majd felezzük el őket. A húst sózzuk, borsozzuk, majd egy hegyes késsel készítsünk egy kisebb üreget mindegyik csirkemell szeletbe. Ha ezzel megvagyunk, akkor töltsük bele a vajas masszát és tűzzük le a csirkemellek végét, hogy ne essen ki belőle a töltelék. Ezután szokásos módon panírozzuk a hússzeleteket és forró olajban süssük meg alaposan.

Ezt is ajánljuk: Pikáns fokhagymás csirke - Katt ide!

Fotó:foodanthology.files.wordpress.com, Leadkép:foodanthology.files.wordpress.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...