Kapros-kolbászos túrós csusza - Olcsó és laktató

A túrós csusza a magyar konyha része, és mindenki kedvence. Ha kicsit feldobnád ezt az ételt, akkor próbáld ki a következő receptet!

Hozzávalók

  • 30 dkg füstölt kolbász
  • 15 darab bacon kocka
  • 50 dkg túró
  • 1 doboz tejföl
  • 50 dkg csuszatészta
  • fűszerek: só, bors, kapor

Elkészítés
A tésztát főzzük ki a forrásban lévő vízben. A kolbászt karikázzuk fel és egy serpenyőben kevés olajon a baconnal együtt kisütjük, majd hozzákeverjük a tésztát. Ha ezzel megvolnánk, akkor adjuk hozzá a túrót és a tejfölt, s adjuk meg az igazi ízét a fűszerek segítségével.

Próbáld ki túró rudi receptünket is!

Fotó: mesteretterem.dev.webbit.hu

Oldalak

Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!