Gyors padlizsánkrém - Recept

A padlizsánkrém tökéletes vacsora lehet. Csupán csináljunk hozzá pár darab pirítóst, és már készen is van a mennyei vacsi.

Hozzávalók

  • 5 db padlizsán
  • olaj
  • 2 fej vöröshagyma

Elkészítés

A padlizsánokat egy sütőlapon süssük meg, és kaparjuk ki a belsejét. Az apróra vágott hagymákhoz öntsünk annyi olajat amennyit felvesz, ez kb. 2 dl. Ezután sózzuk meg. Ha kész, tegyük be a hűtőbe, és már kész is.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: kristinekidd.com

Oldalak

Sztárok
Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a...
Lifestyle
Úgy néz ki az ingyen pia még arra is rá tudja venni az embereket, hogy tegyék le a telefonjukat. Eldőlt, hogy a bortól minden mámorosabb!
Utazás