Főzés nélkül elkészíthető - Mediterrán gyümölcsleves

Íme egy gyors és egyszerű leves recept a forró napokra, ráadásul még a tűzhely mellé sem kell beállnunk az elkészítéséhez.

Hozzávalók

  • 1 konzerv őszibarack
  • 1 konzerv ananász
  • narancslé
  • 5 dl tejszín
  • szegfűszeg
  • vaníliás cukor

Elkészítés

Az őszibarack levét lecsepegtetjük, a narancslevet pedig összekeverjük a tejszínnel, majd a felkockázott barackot és az ananászt is hozzáadjuk az elkészült alapléhez. Adhatunk még hozzá egy kevés vaníliás cukrot, majd néhány szem szegfűszeget is rakjuk bele. Tálalás előtt pedig hagyjuk egy éjszakán keresztül hűlni.

Ezt is ajánljuk: Hideg őszibarackleves - Katt ide!

Fotó:tishboyle.blogspot.hu, Leadkép:tishboyle.blogspot.hu

Oldalak

Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...