Epres, narancsos, likőrös - A legfinomabb forró csokik házilag
A hűvös esténken imádok betakarózni és meginni egy-egy bögre mennyei forró csokoládét. Átmelegíti az embert, és a csoki rajongóknak maga a mennyország. Összegyűjtöttem most 4 kedvenc receptemet, hogyha unod a hagyományos változatot.
Elkészítés:
Ez az alap elkészítési mód, mindegyiknél úgyanúgy járunk el.Egy lábasban felforraljuk a tejet, majd félretesszük, és a hozzávalókat belekeverjük. Utána óvatosan még összeforraljuk, és utána bögrékbe öntjük.
Sütőtökös forró csokoládé
Hozzávalók:
- 1 bögre tej
- 5 evőkanál pürésített sütőtök
- 1 evőkanál barnacukor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- egy csipet szerecsendió
- 1 teáskanál vanília aroma
- 4 evőkanál csokoládé reszelék
Epres fehércsokoládés forró csoki
Hozzávalók:
- 12 dkg eper
- 1 / 4 csésze kristálycukor
- 3 csésze tej
- 6 dkg fehércsokoládé
- 1 teáskanál vanília aroma
- csipet só
- Tejszínhab a tetejére
A következő oldalon további íncsiklandozó forró csokik várnak, kattints!
Fotók: pinterest.com
Oldalak
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.