Hirdetés

Csirkés-tejszínes rizottó, egyszerű és laktató - Így készül el villámgyorsan

Nagyon szeretjük a rizottót, mert gyorsan elkészül, krémes és lágy, eközben azonban rendkívül laktató is. Tökéletes választás, ha valami egyszerűt, de nagyszerűt készítenél vacsira. Mutatjuk, hogy lesz a legfinomabb.

Hozzávalók (4 személyre)

  • 1 csirkemellfilé
  • 1 doboz főzőtejszín
  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 zacskó rizs
  • 5 dkg reszelt sajt
  • só, bors, chili, őrölt szerecsendió, felaprított petrezselyemzöld (ízlés szerint)

Elkészítés

A csirkét felkockázzuk, a hagymán megpirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a tejszínt és felforraljuk. Megfőzzük a rizst, majd összekeverjük a tejszínes csirkével, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Jöhet még több csirkés recept? A legfinomabbakat a következő oldalon megtalálod, lapozz!

Leadfotó, fotó: Karistaskitchen.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!