Csirkecomb mustármártásban - Recept

Egy egyszerű finom ropogós csirkecomb mindig jólesik, ha pedig még megbolondítjuk egy kis mustárral, akkor már meg is van legújabb kedvenc ételünk.

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb
  • 2 dl tejszín
  • 4 ek csípős mustár
  • 2 ek olaj
  • só, bors

Elkészítés

A combot a forgónál kettévágjuk, a bőrét lehúzzuk. Megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítjuk. Ráöntjük a mustárok keveréket, és befedve puhára pároljuk. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítünk el, amíg a csirke párolódik.

Ezt is ajánljuk: Csirkemáj szalonnában - Katt ide!

Fotó: fatfeedfood.com

Oldalak

Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.
Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.