Felejtsd el az éttermeket, itt a legfinomabb cordon bleu házilag
Ki ne szeretné ezt a sajttal, sonkával töltött finomságot? Többféle húsból is szokták készíteni, ez a recept a csirkés változatot mutatja be.
Hozzávalók (2 személyre)
- 40 dkg csirkemell
- só, bors (fűszerezés) ízlés szerint
- 5 dkg sonka
- 5 dkg sajt
- 2 ek finomliszt
- 2 db tojás
- 8 ek zsemlemorzsa
- 3 dl napraforgó olaj
Elkészítés
1. A csirkét folpack segítségével kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
2. Ráhelyezzük a szeletekre a sonkát és a sajtot.
3. A széleit behajtjuk és feltekerjük.
4. Jöhet a panírozás.
5. Egy serpenyőben olajat hevítünk és kisütjük.
Amikor kész, félbevágva tálalhatjuk, ízlés szerint bármilyen körethez tökéletes. Jó étvágyat!
Imádod a töltött csirkét? A következő oldalon vár az isteni fűszervajas kijevi csirke receptje, amit vétek lenne kihagyni.