Kínai számmisztika

A kínai kultúrában évezredek óta fontos szerepet játszik a számmisztika, már-már a számok köré építik fel életüket, jövőjüket. Lássuk mit is jelentenek ezek a bűvös számok! 

1-es: Nagyon szerencsés szám, ám a 3-assal kombinálva a legszerencsétlenebb párosítás lehet. Kerüljük a 13-as számot, akár rendszámról, házszámról, mobiltelefon számról, vagy akár az esküvőnk napjáról van szó.

2-es: A kettes a szimmetria, a harmónia és az egyensúly száma. Akármely másik számmal együttesen pozitív hatása van.

3-as: Szintén nagyon szerencsés szám, jelentése gyakoriság. Nem véletlen, hogy a kínaiak 3 aranyozott pénzérmét piros szalaggal kötnek össze, és hordják maguknál, ugyanis meggyőződésük, hogy ez anyagi gyarapodást hoz számukra.

4-es: A legnegatívabb szám a 9 közül. A halált szimbolizálja, ezért soha ne szerepeljen utolsó helyen a betűk között. Egy hiedelem szerint, ha bekarikázzák a 4-es számot, azzal nem engedik ki a negatív energiákat.

 

5-ös: Jelentése semmi. 8-assal állva igen kellemetlen párosítás.

6-os: Hosszú életet, gazdaságot hozhat nekünk ez a szám. A keleti hiedelemvilág a 666-ot a legszerencsésebb párosításnak tartja a nyugatival szemben.

7-es: Jelentése szerencsés. 2-essel vagy 8-assal párosítva könnyűt, biztosat jelent, ám 4-essel kedvezőtlen hatást érhetünk el.

8-as: A jólét és gazdagság száma ez. A kínai kultúrában a 8-as számnak igen nagy figyelmet tulajdonítanak, például az olimpiát is 2008. 08. 08-án 8. 08-kor nyitották meg.

9-es: A hosszú élet száma. A 9-es és a 4-es szám kombinációjának tulajdonosai a jövőben nagy pénzügyi sikerek elé néznek.

Hasonló cikkek

4 tanács, amitől vastagabb lesz a pénztárcád
A gondolatnak teremtő ereje van! Légy akár földhözragadt közgazdász vagy elrugaszkodott jógi, ez a kijelentés tény és a pénzvilágban is megállja a helyét. Adunk pár eg...
Heti horoszkóp 2014.12.08 - 12.14.
A Bakok szerelmi élete kissé zűrös lesz ezen a héten, míg a Kosok egy régi ügyet zárhatnak le végleg. A Nyilasoknak szerencséjük lesz pénzügyi téren, de nem árt, ha óv...
Heti horoszkóp 2014.12.15 - 12.21.
A Vízöntőknek merészebbeknek kell lenniük, hisz a megszokottól való elszakadás hozhatja meg számukra a sikert és boldogságot. A Kosok szerelmi életében zűrök támadhatn...

Szólj hozzá Te is!