Kínai számmisztika

A kínai kultúrában évezredek óta fontos szerepet játszik a számmisztika, már-már a számok köré építik fel életüket, jövőjüket. Lássuk mit is jelentenek ezek a bűvös számok! 

1-es: Nagyon szerencsés szám, ám a 3-assal kombinálva a legszerencsétlenebb párosítás lehet. Kerüljük a 13-as számot, akár rendszámról, házszámról, mobiltelefon számról, vagy akár az esküvőnk napjáról van szó.

2-es: A kettes a szimmetria, a harmónia és az egyensúly száma. Akármely másik számmal együttesen pozitív hatása van.

3-as: Szintén nagyon szerencsés szám, jelentése gyakoriság. Nem véletlen, hogy a kínaiak 3 aranyozott pénzérmét piros szalaggal kötnek össze, és hordják maguknál, ugyanis meggyőződésük, hogy ez anyagi gyarapodást hoz számukra.

4-es: A legnegatívabb szám a 9 közül. A halált szimbolizálja, ezért soha ne szerepeljen utolsó helyen a betűk között. Egy hiedelem szerint, ha bekarikázzák a 4-es számot, azzal nem engedik ki a negatív energiákat.

 

5-ös: Jelentése semmi. 8-assal állva igen kellemetlen párosítás.

6-os: Hosszú életet, gazdaságot hozhat nekünk ez a szám. A keleti hiedelemvilág a 666-ot a legszerencsésebb párosításnak tartja a nyugatival szemben.

7-es: Jelentése szerencsés. 2-essel vagy 8-assal párosítva könnyűt, biztosat jelent, ám 4-essel kedvezőtlen hatást érhetünk el.

8-as: A jólét és gazdagság száma ez. A kínai kultúrában a 8-as számnak igen nagy figyelmet tulajdonítanak, például az olimpiát is 2008. 08. 08-án 8. 08-kor nyitották meg.

9-es: A hosszú élet száma. A 9-es és a 4-es szám kombinációjának tulajdonosai a jövőben nagy pénzügyi sikerek elé néznek.

Hasonló cikkek

Csillagjegyed elárulja, milyen ruha illik hozzád - Bika, Szűz és Bak jellemzői
Azok, akiknek képletében a föld jegyek hangsúlyosak (Bika, Szűz, Bak), már öltözködési stílusukkal is biztonságigényüket, stabil, időtálló értékekhez való ragaszkodásu...
Heti horoszkóp 2014.10.27-11.02.
A Bakok igazán elemükben lesznek ezen a héten, de a Kosok is szerencsésnek mondhatják magukat, hisz egy nehéz ügy kapcsán rengeteg ismerősük az oldalukra áll. ...
Heti horoszkóp 2014.10.20-26.
A Mérlegek és a Nyilasok szerelmi élete mostanában kicsit komplikált lehet, de a hét végére mind a két csillagjegy esetében helyére kerül minden.  A Kosok, Rákok ...

Szólj hozzá Te is!