Heti horoszkóp 2013.12.30. - 2014.01.05.

Az év utolsó napjai minden csillagjegy számára tartogatnak váratlan fordulatokat, de szerencsére a legtöbben békésen kezdhetik a 2014-es évet.

Bak:
XII.22. - I.20.

Kiegyensúlyozott, magabiztos korszak köszönt rád, hisz az új év számos élményt és csodás pillanatot tartogat számodra és ezt te is érzed. A szilvesztered igazán remekül fog sikerülni, hisz rengeteg új ismerőst szerzel az év utolsó napjaiban.

Híres Bak: Christy Turlington

Vízöntő:
I.21. - II.20.

A karácsonyi zabálás és a szilveszteri bulizás után össze kell majd szedned magad, mert nem csak a plusz kilók szöktek fel rád, de a szervezeted is le van gyengülve. Az év első napjaiban még engedj meg egy kis lustálkodást magadnak, aztán irány az edzőterem!

Híres Vízöntő: Rene Russo

Halak:
II.21. - III.20.

Legszívesebben egyedül, a takaró alatt vackolva töltenéd a szilveszteredet, de az ismerőseid ezt nem hagyják és egy tucatnyi buliba hívnak el, így végül beadod a derekad és egy hatalmas partival ünnepled meg a sikerekben gazdag 2013-as esztendőt!

Híres Halak: Queen Latifah

Kos:
III.21. - IV.20.

Szilveszterkor egy már-már misztikus találkozásban lesz részed, hisz egészen álomszerű lesz, ami veled történik. Ne hagyd, hogy az egész csak egy filmjelenethez hasonló emlékként maradjon meg, tegyél érte, hogy a csodás pillanatok az egész 2014-es évedet végigkísérjék!

Híres Kos: Reese Witherspoon

Bika:
IV.21. - V.20.

A karácsonyi pihi és a szilveszteri tombolás után nehezen térsz vissza a mókuskerék forgásába, így az év első napjai kissé morcosan és fáradtan telnek, de szerencsére a jövő hét már sokkal dinamikusabb lesz.

Híres Bika: Renée Zellweger

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Szilveszterkor inkább egy kis nyugira vágysz, ami meg is érthető a mögötted álló év ismeretében. Készülj, mert a 2014-es év sokkal pörgősebb, kalandosabb, vidámabb és szerencsésebb lesz, így garantáltan nem lesz időd a pihenésre, de nem is fogsz rá vágyni!

Híres Ikrek: Kylie Minogue

Oldalak

Utazás
Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.