Lifestyle

Januári horoszkópok - Szerelem, pénz és egészség

2016 első hónapjában sem áll meg az élet! Jól mutatja ezt a januári szerelmi, egészség és pénzhoroszkóp, hiszen egytől-egyig mozgalmas, változékony, izgalmas napokat ígérnek. Kíváncsi vagy, neked mit tartogat a leghidegebb hónap? A cikkből kiderülnek a részletek!

Januári szerelmi horoszkóp

2016 első hónapja igazi pikáns szerelmi kalandokat és megújulást hoz. Érdemes azonban odafigyelni, főleg a Rákoknak, mert lehet, hogy a szőke herceg a fehér lovon valójában inkább egy sárkány! Ha szeretnéd tudni, személy szerint te mire számíthatsz a szívügyek terén, akkor nézd át a januári szerelmi horoszkópot - kattints ide!

Januári pénzhoroszkóp

Az új év új lehetőségeket hoz magával. A Bakok igyekeznek a ranglétrán feljebb lépni, de a Kosok például már egy másik cégnél képzelik el a jövőt! Téged is érdekel, milyen lesz az anyagi helyzeted januárban? A havi pénzhoroszkópból megtudhatod - kattints ide!

Januári egészség horoszkóp

A január nemcsak a fogadalmak betartásával, hanem a decemberi egészségtelen életmód megváltoztatásával telik! Neked vajon mivel kell majd megbirkóznod ebben a hónapban? Olvasd el a havi egészség horoszkópot - kattints ide!

Éves horoszkópok

Ha a januári történések mellett azzal is szeretnél tisztában lenni, mi vár rád 2016-ban a szívügyek, az egészség és az anyagiak terén, akkor hajrá: fusd át éves horoszkópjainkat itt!

Fotók: cosmopolitan.com, huffingtonpost.com, mynaplesmd.com; Leadfotó: linuxeden.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.
Lifestyle
A rizsfőzés után olyan, mintha csak egy koszos levet látnánk, ami általában a lefolyóban végzi. Ha viszont meglátod, mihez lehet kezdeni vele, kétszer is átgondolod, hogy kiöntsd-e!
Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...