Heti horoszkóp 2014.12.15 - 12.21.

A Vízöntőknek merészebbeknek kell lenniük, hisz a megszokottól való elszakadás hozhatja meg számukra a sikert és boldogságot. A Kosok szerelmi életében zűrök támadhatnak, ám közös erővel mindent lehet orvosolni.

Bak:
XII.22. - I.20.

A jelenlegi csillagállások megdöbbentően felkavarják a munkahelyi és családi viszonyokat. Mivel a szokásos lerohanós stílusod ezen a héten többször csődöt mond, így ideje új taktikát kitalálnod, hogy megnyerj másokat.

Híres Bak: Kevin Costner

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Itt az ideje, hogy kicsit kimozdulj a komfortzónádból és olyan dolgokba is belevágd a fejszédet, amik eddig igazán távolinak tűntek számodra. Bátran mondj igent a felkérésekre, még akkor is, ha elsőre rémisztőnek tűnik egy-egy kihívás!

Híres Vízöntő: Christina Ricci

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Halak:
II.21. - III.20.

Még mindig nem kapott el a karácsonyi hangulat és nincs is sok kedved az ünnepi időszakhoz. A karácsonyi dalok mellett a sütögetés és a hangulatos filmek is meghozhatják azonban a kedvedet, hogy igazán át tud élni az ünnepek varázsát.

Híres Halak: Kyle MacLachlan

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Központi kérdéssé válhat számodra a féltékenység és a másik birtoklása, ami alááshatja a házi békét. Itt az ideje, hogy kedveseddel kimozduljatok kicsit otthonról, hisz az új, közös élmények egészen más megvilágításba helyezhetik a múlt eseményeit.

Híres Kos: Vince Vaughn

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

Bika:
IV.21. - V.20.

Az idei karácsony egy egészen különleges ajándékot tartogat számodra, hisz egy régi álmod válhat most valóra. Akár egy külföldi utazás lehetősége is felmerül, s olyan csábító az ajánlat, hogy szinte biztosan igen lesz a válaszod.

Híres Bika: George Clooney

Nincs még párod? A Femrandin megtalálhatod a nagy őt!

Ikrek
V.21. - VI.21.

Ha képes leszel túllépni egy közös vállalkozás vagy vagyon összetartotta köteléken, esélyt adsz magadnak egy új, jobb kapcsolatra. Most sokkal merészebb vagy és vadabb oldaladat sem félsz megvillantani, amivel sokakat megdöbbentesz, mégis elbűvölsz.

Híres Ikrek: Helen Hunt

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandit!

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.