Fashion&Beauty

2016 legnagyobb frizuraváltásai – Így változtak át idén a hazai és külföldi sztárok

A sztároknál gyakran elvárás, hogy ne változtassák nagyon a külsejüket, nézzenek ki mindig ugyanúgy, mintha az idő (vagy a fodrász) ne fogna rajtuk. Néha mégis szeretnek megtréfálni minket, és izgalmas új hajszínnel vagy formával bukkannak elő. Idén övék volt a legérdekesebb átváltozás.

A legnagyobb hajszínváltás

Christina Aguilera először azzal sokkolta rajongóit idén, hogy vörösre festette haját - ami nekünk kifejezetten tetszett, és a visszajelzésetek alapján nektek is -, később azonban sajnos visszaváltott a platinára. Kár érte, de persze viselje azt, amivel a legjobban érzi magát.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.