Fashion&Beauty

A 2015-ös Brit Awards legstílusosabb ruhái

London a divathetek után újra a stílus megszállottjainak vörös szőnyege lett, hisz tegnap este a 2015-ös Brit Awards vonzotta a világsztárokat a ködös Angliába. Íme a díjátadó legütősebb szettjei!

Fehér egyszerűség

A Love Me Like You Do című dal énekesnője,Ellie Goulding az előző esti Style Awards után ismét egy fehér, csipkés ruhára szavazott. Egyszerűen csak tudja, hogy mi áll jól neki! Taylor Swift barátnője, a VS angyala, Karlie Kloss is kitett magáért és a ruha helyett inkább mesés alakjára helyezte a hangsúlyt. A fekete-fehér Tom Ford a maga egyszerűségében volt tökéletes.

Gyöngyházfényű csillogás

Rita Ora egy nagyon cseles Zuhair Murad szoknyanadrágot vett fel az eseményre, mely csak úgy csillogott. A merész, ám csábos dekoltázs csak még szexibbé tette az énekesnőt. Az angolok kedvenc rádiós és tévés alakja, Fearne Cotton is igazán sikkes volt lábakat megvillantó, '60-as éveket idéző, bájos rucijában.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.