Heti horoszkóp 2012.12.31 - 2013.01.06.

A Kosok szerelmi életében már nem is alakulhatnának jobban a dolgok, míg a szingli Szüzek végre megtalálhatják a párjukat egy szilveszteri összejövetel során. A Mérlegek, a Skorpiók és a Nyilasok számos újdonsággal szembesülhet az újév során.

Bak:
XII. 22 – I. 19

A saját érdekeidről van szó, így az időhúzásnak nincs értelme a jelenlegi helyzetedben. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor ideje átbeszélnetek, hogy kinek milyen tervei vannak, így mind a ketten végre tisztán láthatjátok a közös jövőképeteket.
Híres Bak: Frankie Sandford

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

Az év első hetében a sok munka és a még több feladat elveszi az időt a párkeresési gondolatoktól, néha még ahhoz sincs kedved, hogy valakivel egy gyors randira összefuss. Pedig bizony nem ártana, ha hagynád, hogy vigasztalva kényeztessen valaki! Néha te is lehetsz gyenge, nem igaz?
Híres Vízöntő: Jane Fonda

Halak:
II. 19 – III. 20

A Mars és az Uránusz sok segítséget kínál most számodra: kompetenssé tesznek mindenben és jó ötletekkel is megajándékoznak, ráadásul a legjobb pillanatokban. Azért ügyelj arra is, hogy a realitás talaján maradj, hisz a túlzott optimizmus és pörgés néha a hátrányodra is válhat!
Híres Halak: Kellan Lutz

Kos:
III. 21 – IV. 19

A Merkúrnak és a Napnak köszönhetően partnereddel most feltűnően egy hullámhosszon vagytok. Használd ki ezt a remek lehetőséget, és tervezzetek minél több közös programot az elkövetkező időszakra, hisz az együtt töltött idő most kifejezetten a kapcsolatotok javára válik.
Híres Kos: Joss Stone

Bika:
IV. 20 – V. 20

A 2013-as év során pénzügyi szempontból rengeteg terved áll készenlétben, ám ne aggódj, mert nagy sanszod van, hogy idén végre felemelkedj, és vezető pozícióba kerülj. Ne hagyd elveszi a kínálkozó lehetőségeket, aktivizáld magad és pörgesd fel az év elejét!
Híres Bika: David Beckham

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

Nagyon tudod, hogyan mutasd a legjobb oldaladat az udvarlójelöltjeid számára, ám igazán extraoveráltan és szabadon nyilatkozol bárkinek. Ha van partnered, nagyon izgatott, feszült és féltékeny lesz az új lehetőségeid láttán. Döntsd el, hogy új utakra vágysz-e…
Híres Ikrek: Natalie Portman

Oldalak

Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...