A legjobb házi készítésű karácsonyi ajándékok

Jó kézügyesség, vagy kétbalkezesség, vastag vagy vékony pénztárca, semmi nem akadály! Íme a  legegyszerűbb saját készítésű karácsonyi ajándékötletek! Ha már megvásároltad az összes ajándékot, akkor is inspirálódhatsz, és készíthetsz például karácsonyi üdvözlőlapot!

Montázsos üdvözlőlap
Nincs szükséged hozzá másra, csak néhány szép papírra (lehet karácsonyi csomagolópapír is), illetve apró masnikra, gyöngyökre, kis díszekre és persze ragasztóra. Ha ez mind megvan, ereszd szabadjára a fantáziádat. Kivághatsz a papírból karácsonyfadíszeket, amikre aztán ráragasztod a masnikat. Vagy egy fenyőt, amit utána feldíszítesz a gyöngyökkel. Univerzális ragasztót használj.


 

Pasinak szerelmes kártyapakli
Végy egy kártyapaklit és iratlyukasztóval (az irodában biztos van) lyukaszd ki az egyik felüket, majd fűzd fel karikákra, mintha egy kis könyvecske lenne. A kártyák hátuljára a ragassz sima papírmatricákat, amikre tudsz írni. Az első lapra ez kerül: 52 dolog amit szeretek benned, hogy a többi 51-re mit írsz, azt csak te tudhatod.


 

Házaspárnak/szülőknek pezsgőspoharak
Szükséged lesz kettő pezsgőspohárra, és olyan festékre, ami befogja az üveget. A képen látható módon fesd be a poharakat majd írd rá az illetők nevét. Stílusosan egy üveg pezsgőt is csomagolhatsz hozzá.

További ötletekért lapozz a második oldalra!

Hasonló cikkek

Ünnepi forralt bor receptek ínyenceknek
A hideg idő, a karácsony, a havas utak és mézeskalács szinte elképzelhetetlenek néhány bögre ízletes, forralt bor nélkül. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen – az al...
4 díva 4 karácsonyi album
Kellene valami jó zene a második adag bejgli lesütéséhez vagy a holnapi rokonlátogató útra? Íme 4 csodás hangú énekesnő és 4 hangulatos karácsonyi album, ami végre egy...
A legkegyetlenebb vagy legviccesebb karácsonyi átverés
Kegyetlen vagy vicces dolog megtréfálni a gyerekeket karácsonykor és rossz ajándékot adni nekik? Az alábbi videóból kiderül!

Szólj hozzá Te is!

Irány Párizs!