Christina Aguilera elhízott

Mi történt Christina Aguilera-val? A Michael Jackson emlékére rendezett koncerten nem a legjobb formáját mutatta az énekesnő, ugyanis régi alakjához képest igencsak meghízott a díva.

 
 
A koncerten valószínűleg nem csupán egy rajongó ijedt meg Christina Aguilera látványától, ugyanis nem a megszokott sportos, stílusos formáját hozta.
 
A 30 éves sztár Cardiffban lépett fel, egy nagyon érdekes kosztümben és még érdekesebb frizurával. A máskor tökéletes frizurája, most egy szénakazalra hasonlított, a fellépő ruhája pedig nem előnyösen hangsúlyozta teltebb alakját, hanem nagyon hátrányosan.
 
Az előadásán nem volt semmi kivetni való, de szokatlan kinézete számos néző figyelmét terelte el. A fekete testhezálló body, illetve a necc harisnya nem hízelgett alakjának, épp ellenkezőleg. Később azonban egy sötétkék ruhában is megjelent a színpadon, amelyben újra szebbik énjét mutatta meg a sztár.
 
 
 
 
 

Hasonló cikkek

Mentőt kellett hívni Sandra Bullock legújabb filmjének a forgatására
A színésznő rendkívül gyorsan reagált, amikor új filmje – Our Brand is Crisis – forgatásán az egyik munkatárs rosszul lett. Sandra Bullock azonnal odasietett és segíte...
Jessica Biel terhes: "Már a harmadik hónapban van"
Már egy pár hete azt rebesgetik, hogy a színésznő és férje,  hamarosan szülők lesznek. Ezt a pletykát most egy közeli barátjuk megerősítette.
5 érdekesség Danny DeVitóról
A hamarosan 70 éves Danny DeVito már megteheti, hogy azzal foglalkozzon, ami igazán a szívügye. A velejéig romlott sorozat, a "Felhőtlen Philadelphia" ilyen: az apró t...

Szólj hozzá Te is!