Christina Aguilera elhízott

Mi történt Christina Aguilera-val? A Michael Jackson emlékére rendezett koncerten nem a legjobb formáját mutatta az énekesnő, ugyanis régi alakjához képest igencsak meghízott a díva.

 
 
A koncerten valószínűleg nem csupán egy rajongó ijedt meg Christina Aguilera látványától, ugyanis nem a megszokott sportos, stílusos formáját hozta.
 
A 30 éves sztár Cardiffban lépett fel, egy nagyon érdekes kosztümben és még érdekesebb frizurával. A máskor tökéletes frizurája, most egy szénakazalra hasonlított, a fellépő ruhája pedig nem előnyösen hangsúlyozta teltebb alakját, hanem nagyon hátrányosan.
 
Az előadásán nem volt semmi kivetni való, de szokatlan kinézete számos néző figyelmét terelte el. A fekete testhezálló body, illetve a necc harisnya nem hízelgett alakjának, épp ellenkezőleg. Később azonban egy sötétkék ruhában is megjelent a színpadon, amelyben újra szebbik énjét mutatta meg a sztár.
 
 
 
 
 

Hasonló cikkek

Íme Prince első selfie-je - Nézd meg a ritka fotót
Prince mindig is nagyon különleges volt, egy igazi művész, így nem túl meglepő, hogy eddig inkább kerülte a selfie-őrületet. A héten azonban megtört a jég, és a legend...
Nyomtalanul eltűnt a szépségkirálynő - 4 személyt előállítottak
A hamarosan megtartott Miss World választás körül nagyobb a felhajtás a szokásosnál, miután előző héten nyomtalanul eltűnt Miss Honduras.
Angelina Jolie gyűlöli Amal Alamuddint? Ezért maradt le Brad Pitt Clooney esküvőjéről
A 39 éves színésznő és a 36 éves ügyvédnő a legjobb barátnők lehetnének: mindketten gazdagok, szépek és hatalommal bírnak, sőt mi több, férjeik már évek óta a legjobb ...

Szólj hozzá Te is!