Christina Aguilera elhízott

Mi történt Christina Aguilera-val? A Michael Jackson emlékére rendezett koncerten nem a legjobb formáját mutatta az énekesnő, ugyanis régi alakjához képest igencsak meghízott a díva.

 
 
A koncerten valószínűleg nem csupán egy rajongó ijedt meg Christina Aguilera látványától, ugyanis nem a megszokott sportos, stílusos formáját hozta.
 
A 30 éves sztár Cardiffban lépett fel, egy nagyon érdekes kosztümben és még érdekesebb frizurával. A máskor tökéletes frizurája, most egy szénakazalra hasonlított, a fellépő ruhája pedig nem előnyösen hangsúlyozta teltebb alakját, hanem nagyon hátrányosan.
 
Az előadásán nem volt semmi kivetni való, de szokatlan kinézete számos néző figyelmét terelte el. A fekete testhezálló body, illetve a necc harisnya nem hízelgett alakjának, épp ellenkezőleg. Később azonban egy sötétkék ruhában is megjelent a színpadon, amelyben újra szebbik énjét mutatta meg a sztár.
 
 
 
 
 

Hasonló cikkek

Goromba és illetlen: Így kosarazta ki Angelina Jolie Amal Cooney-t
Brad Pitt és George Clooney a legjobb barátok, ennek ellenére most komoly gondban vannak. Feleségeik ugyanis gyűlölik egymást.
Újabb lesújtó diagnózis - Veszélyben a sztár lányának élete
Angelina Jolie tegnap egy nyílt levélben hozta nyilvánosságra, hogy miután 2013-ban levetette a melleit, egy újabb komoly műtéten kellett átesnie, amely kapcsán eltávo...
Károly herceg még 66 évesen is a parkett ördöge - Videó
Károly herceg nem szégyenlőségéről híres, hiszen nem ez az első alkalom, hogy táncra perdül egy hivatalos eseményen. A jövendőbeli király egy washingtoni iskolába láto...

Szólj hozzá Te is!