Christina Aguilera elhízott

Mi történt Christina Aguilera-val? A Michael Jackson emlékére rendezett koncerten nem a legjobb formáját mutatta az énekesnő, ugyanis régi alakjához képest igencsak meghízott a díva.

 
 
A koncerten valószínűleg nem csupán egy rajongó ijedt meg Christina Aguilera látványától, ugyanis nem a megszokott sportos, stílusos formáját hozta.
 
A 30 éves sztár Cardiffban lépett fel, egy nagyon érdekes kosztümben és még érdekesebb frizurával. A máskor tökéletes frizurája, most egy szénakazalra hasonlított, a fellépő ruhája pedig nem előnyösen hangsúlyozta teltebb alakját, hanem nagyon hátrányosan.
 
Az előadásán nem volt semmi kivetni való, de szokatlan kinézete számos néző figyelmét terelte el. A fekete testhezálló body, illetve a necc harisnya nem hízelgett alakjának, épp ellenkezőleg. Később azonban egy sötétkék ruhában is megjelent a színpadon, amelyben újra szebbik énjét mutatta meg a sztár.
 
 
 
 
 

Hasonló cikkek

Hiába kürtölt - Halálra gázolta egy vonat a modellt
Ez a hír sokkolta Amerikát! Forgatás közben egy vonat elgázolta a fitneszmodellt, George "Greg" Plitt-et. A 37 éves figyelmen kívül hagyta a vonatvezető kürtölését, és...
Az összes szempár rászegeződött - Ilyen szép Kevin Costner lánya
Az 58 éves színész nem is lehetne büszkébb a lányára! Kevin Costner a feleségével, Christine Baumgartnerrel és 28 éves lányával, Lilyvel jelent meg legújabb filmje – B...
Kate Middleton öccse szégyent hoz a családra - Ő a fekete bárány?
Nővérének, Katalin hercegnőnek köszönhetően James Middleton Anglia felsőbb, befolyásos köreihez tartozik, anyagilag mégis a csőd szélén áll.

Szólj hozzá Te is!