Bochkor Gábor és Mester Tamás esete La Toya Jackson-nal az esti Frizbiben

A Megasztár 6 szériájának férfi zsűritagjai derűs és szórakoztató hangulatot teremtettek a vasárnapi Frizbiben.

A három egó: Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás egy igazán életteli műsorral kápráztatta el a nézőket. A zsűritagok, a barnulás reményében az egész műsoridő alatt, Bereczki Zoltán kedvenc csemegéjét, a sárgarépát falatozták. Bochkor Gábor és Mester Tamás egy 20 évvel ezelőtti, Sopronban történt élményükről számoltak be, ahol egy félreértés végett LaToya Jackson eltűnt személyes tárgyai egy rendőrségi ügyet, és kisebb botrányt kavart a közös szállodájukban.

A Mega-zsűri férfitagjai elmondták, hogy ahhoz, hogy valaki jó zsűritag legyen, komolyabban érteni kell a zenéhez, ugyanis a bizonyos 3 perc alatt életek és sorsok felett kell dönteniük. A döntéseiknek sokszor súlya van. Bevallották őszintén, hogy az is előfordul, hogy ők is hibáznak, és olykor tévesen választanak.

Mindhárman egybehangzóan vélekedtek arról, hogy a zene nem egy sportvetélkedő. A műsor, amiben döntéseket hoznak, pedig egy komoly krízishelyzet minden résztvevő számára. Extrém helyzetekkel teli, ugyanis ott és akkor meg kell felelni, produkálni kell valamit a szereplő versenyzőknek. Végezetül kiderült, hogy minden idők legnépszerűbb Megasztár zsűri tagja Mester Tamás lett!

Következzen egy részlet a műsorból:

Hasonló cikkek

104 éve született Karády Katalin - Három dallal emlékezünk az ikonikus színésznőre
Mindenki emlékszik a búgó hangú Karády Katalinra, aki piros rúzsos ajkaival és erotikus kisugárzásával őrjítette meg a férfiakat. A színésznő 1939-ben debütált a moziv...
Nézd meg Ördög Nóri félresikerült frizuráját - Mi ütött a fodrászába?
Hová tűnt Hajas Laci? Vetődött fel bennünk a kérdés, amikor vasárnap este megláttuk a tévében Ördög Nórit. A csinos műsorvezetőnek tegnap nem a ruhájával, hanem a friz...
Több mint 10 milliós adótartozása van Kozsónak - Felkerült a NAV listájára
Az énekes pár héttel ezelőtt még az életéért küzdött, most pedig a fennmaradásért kell, miután kiderült, hogy feltehetőleg anyagi gondjai vannak.

Szólj hozzá Te is!