Végkielégítést a szerelembe!

Biztosra veszem, hogy bántottak már meg igazán. A te lelkedben is ott lapul az a halvány kis heg. A forradást általában az okozza, hogyha úgy bántanak meg, hogy nem tudsz még egyszer utoljára a másik szemébe nézni, és elmondani mindent, amit szerelemből és gyűlöletből mondani szeretnél. Még ha a szavaidat később meg is bánnád.

Lezárás

Jogod van a lezáráshoz, de leginkább szükséged. Én két évig éreztem legyőzhetetlen késztetést arra, hogy felpofozzak egy fiút. Nem csak azért, amit tett, hanem azért is, mert nem kaphattam meg a normális lezárást. Ha az embert kirúgják a munkahelyéről, végkielégítést kap. Mert az kell. Kötelező. Akkor az emberi kapcsolatokban miért nem kaphatjuk meg a saját végkielégítésünket? A kirúgás után abból a pénzből tartjuk fenn magunkat, amíg új munkát nem kapunk. A párkapcsolatban is így kellene lennie: a végkielégítés, legyen az egy nagy ordítás, egy ölelés vagy akár egy hatalmas pofon, lelkileg megadná azt a segítséget, hogy képes legyél a következő időszakot kibírni, s új „munkát” találni.

Gyógyulás

A végkielégítés hiánya csak a gyógyulás sebességére van hatással. Gyógyultnak meg csak akkor mondhatod magad, hogyha nem volt üvöltözés, sem ölelés, se pofon, és egy reggel úgy tudsz felkelni, hogy már nem is vágysz rá. Megkönnyebbülsz, mert nem viszed perre az ügyed a lelkiismeret bíróságán. Addigra már nem lesz szükséged a végkielégítésre.

Nagyon szép is lenne, hogyha ez csak úgy magától bekövetkezne. Talán majd valaki más lopja magát a szívedbe, vagy esetleg más váltja ki a felpofozlak kártyát, megváltva ezzel az elődjét. Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor csak annyit mondanék: rendezz jelenetet, amíg esélyed van rá. Mert az üvöltözés így is, úgy is bekövetkezik, csak az nem mindegy, hogy lesz-e kivel, vagy saját magadat kell majd helyre tenned!

Leadkép: weheartit.com

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.