Ilyen pasit még az ellenségemnek sem kívánnék!

Ismered a holland kemencét? Annyit elmondhatok, hogy nem kenyeret sütnek benne. Azzal tisztában vagyok, hogy a pasik szeretnek számomra kissé meredek, gusztustalan dolgokat csinálni. Nagyokat böfögni, levenni a zoknit és megszagolni a lábukat nyilvános helyen, vagy akár elereszteni egy-két galambot a haverok előtt. Erről szól az a vicc is, hogy a férfiak két százaléka élvezi az összebújást és együtt alvást, kilencvennyolc százalékuk pedig próbálja visszatartani a nemes gázait. Ha a jó ízlés határain belül undorító egy pasi, akkor az még férfiasan gusztustalan.

Mi verheti ki a biztosítékot egy kapcsolatban?

Hogy egy férfi mit tehet meg előtted, kapcsolat és megegyezés kérdése. De azért mégiscsak léteznek olyan tabu dolgok, amik kiverhetik a biztosítékot. Ilyen például az, amikor a pasi teleszellenti a takarót, majd a gyanútlan barátnőjének a fejét a paplan alá dugja, hogy érezze a törődést. Ez a holland kemence.

Ismertem valakit, aki kétszer is megcsinálta ezt két különböző nővel. A paraszt viselkedésnek is vannak határai, ez már a minősíthetetlen kategóriába sorolható. A férfi állítása szerint az a két szerencsétlen lány nagyon is megérdemelte azt, amit kaptak. Nem tudom, te hogy van vele, de én inkább a békés megbeszélés híve vagyok. Megrökönyödve hallgattam ezt a történetet, mert tudtam, tapasztaltam, hogy a férfiak nagyon sok mindenre képesek, de hogy ilyen dolgot tegyenek, az már szinten aluli. A sors úgy hozta, hogy egy közös munka miatt ezzel a férfival kellet egy hotelszobában aludnom. Ő aznap este mocsok részegre itta magát, s pezsgőszagú böfögések között csak azt tudta kérdezni, hogy: akkor most lesz szex vagy nem? Külsőleg se vonzódtam az inkább egy jól lakott macskára hasonlító óvodáshoz, de azok után, hogy tudtam, mire képes, inkább a hotel előszobájában vártam meg, amíg elalszik.

Maximum öt percig kellene elgondolkoznod azon, hogy ki az ellenséged, kit miért utálsz a legjobban, s mit kívánnál neki. Nekem is van egy listám, viszont ezt a pasit még az ellenségemnek sem kívánnám!

Nem tudom, hogy képesek emberek így viselkedni, így élni, disznóságokat elkövetni a másik ellen, ha megérdemli, ha nem. Ha valakivel párkapcsolatban élünk, azt azért tesszük, mert boldogabbak szeretnénk lenni annál, mintha egyedül lennénk. A problémák kezelésének pedig járhatóbb útja a megbeszélés, mint az elgázosítás.

Fotó: cher-homespun.blogspot.com ; Leadkép: prince.org

Oldalak

Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.