Pasifogás hat egyszerű lépésben

A legnagyobb macsót is el lehet csábítani nagyon könnyen! Mindig is büszke voltam arra a tulajdonságomra, hogy sohasem játszadoztam a pasikkal. És erre faragtam rá mindig. Ezért úgy döntöttem, hogy egyszer kicsit én is játszadozni fogok valakivel.

A legmenőbb macsót is bábúvá lehet változtatni

Még a gólyatáborban történt, ahová az egyik csoporttársam haverja is beugrott kicsit bulizni. Általában, ha pasizni indulok, mint minden nő, szép a hajam, a sminkem, és olyan ruhát veszek fel, amiben megkívánnak. Ez esetben viszont egy tornacipő, két zokni, egy trikó, két pulcsi, egy kabát, egy sál és egy vacogó fogsorral kellett hódítanom, ráadásul úgy, hogy a fiú egy másik lányt kergetett az este folyamán. Két órát adtam magamnak, hogy megszerezzem.

A srác azt gondolta magáról, hogy ő szellentette a Passzát szelet. Így abban is biztos volt, hogy minden csaj bukik rá, legalábbis nem nagyon akad olyan, aki elutasítaná, mert tegyük hozzá, tényleg dögös pasi volt. Ezért első lépésként úgy kezeltem, mint egy ismerőst. Csak havernak szólítottam, férfiasan veregettem vállba, miközben tudatosan azt árasztottam magamból, hogy a kabát és a két pulcsi alatt micsoda jó nő vagyok.

Az este alatt többször is eltűnt, mert a másik lányt kereste. Abban viszont biztos voltam, hogy a haverját hamarabb megtalálja, mint azt, aki vissza sem hívja. Ezért a barátja mellett maradtam ahelyett, hogy értelmetlenül rohangáltam volna én is. És bingó, a számításaim hibátlanok voltak.

A következő húsz percben a haverjával táncolt és a lányokat stírölték. Én a saját barátaimmal voltam, s úgy tettem, mintha nem vennék tudomást róluk. Erre a kiszemelt srác megelégelte, hogy mellőzöm, a derekamnál fogva magához húzott, hogy hármasban folytassuk az estét, és mindenki más szakadjon le rólam.

Fordulóponthoz értem, úgyhogy nagyon észnél kellett lennem. Ezért egy újabb cselt eszeltem ki. Ha megfogtam a vállát, vagy vele táncoltam, a barátjának is megfogtam a vállát és vele is táncoltam, hogy nehogy azt higgye, hogy már meg is kapott. Nagyon jó ötlet volt, mert elkezdett versengeni a haverjával, akit megkért, hogy lépjen le.

Ezután kihívott a sátor elé beszélgetni. Bármit válaszoltam neki, rögtön mondta, hogy milyen érdekes, sokszínű és fantasztikus lány vagyok. Azt hitte, hogy hiszékeny kis liba vagyok, és beveszem, hogy ennyire oda van értem. Átláttam rajta.

Fotó: examiner.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.