A nők minden dolognak jelentést tulajdonítanak - A pasik nem

„És akkor ott rám mosolygott, és akkor ezt meg azt mondta, és ez tuti hogy jelent valamit!”

Nőként azt hisszük, hogy

Nőként képes vagy a pasik minden szavának, tettének és érintésének jelentőséget tulajdonítani. Hogy azt azért mondta, mert biztos azt akarta vele mondani, hogy… NEM! A férfiak azt mondják, amit mondani akarnak. A sugallt jelentés női találmány.

Egyszer egy számomra nagyon fontos ember, akivel már három hónapja tartott a kapcsolatom, lazán annyit mondott, hogy majd velem tölti a születésnapját. 29 évesen fekszik le mellettem, de új emberként ébredünk mindketten. Mondta, hogy nem tulajdonít nagy jelentőséget a szülinapjának, nem nagyon érdekli, szóval ez egyáltalán nem valami nagy dolog. Én mégis úgy gondoltam, hogy ez egy hatalmas dolog! Velem akarja tölteni a születésnapját, amikor a harmadik X-be lép. Hatalmas dolog! És mindezt úgy, hogy nem is voltunk igazából egy pár. Úgyhogy beindult a női agyam, hogy biztos különleges vagyok a számára, és ennyire szeret, és hogy senki mással nem lenne szívesen azon az estén, csak velem.

Főztem, vettem szexi fehérneműt, habfürdőt, bort, gyertyát, és minden mást, amivel tökéletessé tehettem számára ezt a napot. Ajándékba pedig olyan dolgot kapott, amit előtte még soha senkinek nem adtam, hogy érezze, ő is különleges a számomra.

Fotó: bestrandomquotes.tumblr.com

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!