Hogyan tartsuk meg a pasit, ha az menekülőre vette az irányt?

Csak akkor nem veszed észre, hogy egy pasi mikor szeretné felhúzni a nyúlcipőt, ha nagyon vaksi vagy. Csappan az érdeklődése irántad, kevesebbet ír, ritkábbak a találkozások, és már az érintése sem olyan, mint régen.

Mit gondol a nő és mit a férfi?

Naiv módon azt hittem, hogy ebben a helyzetben a következőt kell tennem: arra gondoltam, hogy egy este leültetem a párom magammal szemben, megfogom a kezeit, s megkérem, hogy hunyja le a szemét. Képzeletben egy időutazásra viszem, hogy ismét megtalálja magában azt, amit irántam érez, hogy újra emlékezzen rá, miért is van velem.

Hát, szerencsére nem ezt tettem, mert elég nagy lebőgés lett volna. A pasik másképp működnek, mint mi! Ahhoz, hogy megtartsuk őket, úgy kell gondolkoznunk, mint ők. Ezért bevetettem a B tervet.

Fotó: abstract.desktopnexus.com

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!