Ha akarsz, hívsz!

Neked is mindig azt mondják, hogy egy nő várja meg, amíg odamennek hozzá, egy nő legyen kimért és titokzatos, majd a férfiak kezdeményeznek, mert az ő reszortjuk a vadászás? Ha mindig arra várnál, hogy a pasi kezdeményezzen, fele annyi flörtkalandod se lenne, mint most.

Kezdeményezhet a nő?

Ma a férfiak nem hagynak más választást, minthogy te kezdeményezz. Mondom is, hogy miért: észreveszed, hogy egy férfi néz. Visszapillantasz rá. A tekintetetek többször is találkozik. Ha kölcsönös a szimpátia, elengedsz egy fél mosolyt, jelezve, hogy szabad az út. Aminek ez után történnie kellene: a férfi odamegy hozzád, meghív egy italra, és elkezd veled beszélgetni. Ami viszont a valóságban történik: a srác néz, néz, megkapja tőled a szabad jelzést, majd lelép egy másik csajjal, aki bevállalósan odament hozzá. Te pedig pisloghatsz, hogy most akkor mi van?

Miért hiszem, hogy így van? Amikor Szegeden egy farsangi buliban voltam a barátnőmmel, macskalánynak öltöztem, s egész este azt szajkóztam, hogy ma végre megtalálom a kandúromat. Találtam is egy helyes srácot a pultnál, akivel vagy két óráig csak néztük egymást. Annyi vizet sem vettem még diszkóban, mint aznap este, de kellett valami ürügy, hogy időnként vissza-visszamehessek a pulthoz. Gondoltam, ha ott vagyok, majd csak leszólít már. Nem így történt. Miközben engem nézett, odament hozzá egy másik lány, s végül vele lépett le.

Ha akarsz valamit – vagy valakit –, akkor sajnos mindig neked kell tenned azért, hogy meg is szerezd. Ezért a legközelebbi alkalommal már én is a kezembe vettem az irányítást. Carbonfools koncerten voltam Pesten a Parkban, ahol egy nagyon dögös pasi nézett rám a tömegből. Nem állt messze, így tanulva a szegedi esetből, én kezdeményeztem. Láttam, hogy nem élvezi annyira a bulit, mint ahogy kellene, ezért leszólítottam. Sokat beszélgettünk, s próbáltam úgy terelgetni a csevejünket, hogy a srác végül megkérdezze: "Találkozhatunk a koncerten kívül is?".

Fotó: fashion-dominates.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...