Vajon miért járnak a lányok sokkal idősebb pasival?

A legtöbb huszonéves srác ismerősöm mind lenézi azokat a lányokat, akik harmincon fölül keresik a boldogságot. Mindenkinek az az első gondolata, hogy csak a pénz érdekli a nőket, meg a jó szex, és valami nagyon nincs rendben azoknak a lányoknak a fejében, akik idősebbekkel randiznak. Ez pont fordítva igaz. A mai huszonéves srácoknak nincs valami rendben a fejükben! Zárójeles megjegyzés, hogy nem mindenkire igaz az előbbi állítás, és persze vannak rendes fiúk is, csak nagyon-nagyon nehéz találni egyet. Akinek nem inge… hagyja csak a padlón!

Előnnyel jár az idősebb pasi?

Ha jártál már nálad kicsit idősebb pasival, akkor pontosan tudod, hogy mik ennek az előnyei. Nem kell azért aggódnod, hogy mikor nő már be a párod feje lágya. Nem az a hobbija, hogy egy héten minél több buliban igya magát részegre, és nem is az a kedvenc beszédtémája, hogy melyik buliban itta magát rommá a Jagertől. És a legfontosabb, amiért valószínűleg vele voltál, az az, hogy ő tudja, mi a NŐ.

A legtöbb fiatalabb srác valamiért képtelen megütni azt az érzelmi fejlettséget, amit egy bizonyos korban te már elvárnál tőlük. Sajnos (vagy nem), neked is nagyon sok igényed van, amit pénzen nem lehet megvenni. Ezek az igények roppant egyszerűek: biztonság, érzéki bánásmód és törődés. Nem azért hagyod, hogy egy pasi belépjen az életedbe, hogy minden percedben miatta kelljen aggódnod, hanem hogy biztonságban érezd magad mellette. Olyan valakire van szükséged, akire erős és független nőként is bátran támaszkodhatsz, aki nem veszi semmibe a létezésedet, és aki nem a mának él, hanem a holnapban gondolkodik.

Én is olyan pasit szeretnék, aki rendelkezik némi egzisztenciával: nem kocsival, nem házzal vagy luxushajóval! Hanem egy biztos jövőképpel. Az egzisztencia az akarás és a fény az alagút végén. A legtöbb srác elmegy egyetemre, s követi azt a bődületesen nagy baromságot, hogy a sulis évek a piáról, a csajozásról és a szexről szólnak. A legtöbben többre értékelnek egy kétszáz lányból álló Barney Stinson-listát, mint egy évekig tartó kapcsolatot.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...