Don Juan olcsóbb kivitelezésben

Neked mennyire imponálna, hogyha egy pasi úgy szeretne felszedni téged, hogy egy elcseszett Don Juannak állítja be magát? Te kíváncsi lennél az előző hódításaira? És azt el tudod képzelni, hogy ez bármelyik nőnél is beválhat?

Most ezt tényleg el kellene hinnem?

Az egyik pici, kopaszodó, nagyorrú ismerősöm mesélte folyton, hogy minden lány oda van érte, és hogy ennyi meg annyi nőt húzott már meg életében, pedig még csak a húszas éveit taposta. Mivel jól nevelt vagyok, így mindig meghallgattam és aranyosan bólogattam, de magamban egy mondatot kiabáltam: "Most ezt tényleg el kellene hinnem?" Állítása szerint a kisugárzásának nem tudnak ellenállni a nők. Én is nő vagyok. Nekem sikerült. És sugárvédő ruha sem volt rajtam.

Egyszer egy közös rendezvényen együtt dolgoztam az önjelölt Don Juannal. Egy hotelben szálltunk meg, én a barátnőmmel egy szobában, ő pedig felettünk az öccsével. Az egyik este kicsit többet ittunk a kelleténél, és felmentünk a két sráchoz folytatni az esti bulit. A barátnőm már nagyon fáradt volt, kiterült. A srác direkt hagyta, hogy az ő ágyában aludjon, mert így legalább be tudott hozzám kéredzkedni. Azzal nem is volt probléma, hogy egy szobában legyünk, hiszen két ágy volt. Csakhogy a srác ragaszkodott hozzá, hogy a kettőből egyet csináljunk, mert ha egyedül alszik, akkor csikorgatja a fogait. De ha érzi, hogy fekszik mellette valaki, akkor megnyugszik. Közöltem vele, hogy oké, de ha át mer egy picit is lógni az én térfelemre, orrba vágom. Meg sem mert moccanni egész este, viszont tényleg csikorgatta a fogait több órán át tartó hortyogással kísérve. Nyilván kamu volt, hogyha összetoljuk az ágyakat, ez a probléma megszűnik, de ő azért próbálkozott. Csak azt felejtette el, hogy én nem most jöttem le a falvédőről. Az emberek végtelenül hülyének nézik a másikat.

Fotó: listal.com

Oldalak

Sztárok
Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a...
Lifestyle
Úgy néz ki az ingyen pia még arra is rá tudja venni az embereket, hogy tegyék le a telefonjukat. Eldőlt, hogy a bortól minden mámorosabb!
Utazás