Beszélő pónik márpedig léteznek!

Mondják, hogy van az úgy, hogy egy lány és egy fiú egymásra pillantanak, és külön-külön, de ugyanabban az egy szívdobbanásnyi időben mindketten egyszerre tudják, hogy az addigi életük ott véget ért, és valami teljesen új kezdődik. Ez a szerelem első látásra. Amikor egy azon pillanatban halsz meg és éledsz újjá, amikor ránézel valakire, és mire elpillantasz róla, már más ember vagy.

Egyszerre mindent megértesz

Addig soha nem értetted meg az utcán andalgó szerelmesek jelenséget, és fintorogva fordultál el egy csókolózó pár láttán a buszon. Kinevetted azokat a lányokat, akik elvarázsolt tekintettel oszlopoknak mentek neki, és rémesen bosszantónak tartottad a levakarhatatlan, tarkóig érő mosolyokat.

Nem is értetted, hogy mindez hogyan lehetséges, hiszen az iskolában is csak azt tanítják, hogy ez kémia. Szerettél már mást, voltál már szerelmes, de soha semmi ehhez hasonló sületlenséget nem éltél még át. Olvastál könyveket, láttad már filmekben, beszélték, hogy létezik, de bizonyítani még senki nem tudta.

Fotó: searchquotes.com

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.